ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αξιολόγηση όλων με… φόντο τα «καλά αποδυτήρια»

Οι διεργασίες για την διαμόρφωση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής σεζόν κορυφώνονται, ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με Θόδωρο Καρυπίδη και Τόλη Τερζή και αναμένεται να γίνουν οι συζητήσεις και επαφές.

Όπως αναφέρουμε σε άλλο ρεπορτάζ αυτό που ξεκαθαρίζεται από όλες τις πλευρές, σε όλα τα επίπεδα, έχει να κάνει με την “κόκκινη γραμμή” της πειθαρχίας.

Το χτίσιμο της νέας ομάδας θα έχει απαραίτητη προϋπόθεση την λειτουργία της ομάδας σε επαγγελματικά πρότυπα και κυρίως την ευλαβική τήρηση των κανόνων πειθαρχίας που επιβάλλονται. Ήδη στη χρονιά που κύλησε, ο Άρης πληγώθηκε αρκετά στον τομέα αυτόν και πλέον είναι ξεκάθαρη η ανάγκη να μην παρεκκλίνει ούτε σπιθαμή…

Πάνω σε αυτόν τον άξονα ακόμη και για τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο, η αξιολόγηση δεν θα γίνει μόνο με τα αγωνιστικά τους χαρακτηριστικά , αν έκαναν καλή σεζόν η όχι. Ναι μεν το αγωνιστικό είναι η μια παράμετρος, αν είναι καλοί ή όχι παίκτες και πόσο μπορούν να βοηθήσουν, αλλά πολύ σημαντικό ρόλο, ίσως και σημαντικότερο στην αξιολόγηση, θα παίξει και ο χαρακτήρας τους και η εναρμόνισή τους στο σύνολο.

Παλίκουτσα και Τερζής θέλουν πάνω από όλα να έχει η ομάδα «καλά αποδυτήρια» του χρόνου και να μην έχουμε τα πειθαρχικά κρούσματα όπως φέτος.

Αυτή η δεύτερη παράμετρος είναι εξόχως σημαντική και καθοριστική για τις αποφάσεις.

To Top