ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απάντησε στην ΑΙΚ ο Σούντγκρεν: “Εγινε παρεξήγηση! Ημουν άρρωστος και το μυαλό μου είναι εδώ και καιρό αλλού…”

Πριν από λίγη ώρα η ΑΙΚ Στοκχόλμης, με ανακοίνωσή της (πατήστε ΕΔΩ), έδειξε το κακό της πρόσωπο προς τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, που απάντησε με δηλώσεις του.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

O Σουηδός μπακ, που την Κυριακή θα είναι στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Άρη, μίλησε προ ολίγου σε τοπικό ΜΜΕ και έδωσε με ειλικρινή και ξεκάθαρο τρόπο την απάντηση του, την ώρα που η ΑΙΚ προτίμησε να “ξεχάσει” την προσφορά, το έργο του,  αλλά και την κοινή λογική.

Όπως τόνισε:

“Εδωσα τον καλύτερό μου εαυτό για την ΑΙΚ, δεν με ένοιαζε αν θα τραυματιστώ, αν και ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού μου πριν από κάθε ματς.

Δεν είναι συνηθισμένο στην Ευρώπη να συνεχίσεις να παίζεις με την ομάδα, όταν έχεις συμφωνήσει με μία άλλη. Στην Σουηδία το μεταγραφικό παράθυρο είναι κάπως ρισκαδόρικο. Ηταν δύσκολο για μένα και το είχα επισημάνει. Ήξερα πως το μυαλό μου δεν μπορούσε να κάνει περισσότερα. Δεν μπορώ να δώσω το 1000% με την φανέλα της ΑΙΚ και δεν ήθελα να απογοητεύσω τον κόσμο με κακές εμφανίσεις. Δεν συμφέρει πλέον, ούτε εμένα, ούτε την ΑΙΚ.

Έγινε παρεξήγηση από την πλευρά τους. Ήμουν πάντα ο πιο πιστός παίκτης της ΑΙΚ. Πάντα πάλευα σε αγώνες και προπονήσεις. Όλοι οι οπαδοί ξέρουν ότι είμαι σαν αυτούς”.

Όσο για την ανακοίνωση της ΑΙΚ, είπε: “Tίποτε περισσότερο από το ότι ήμουν άρρωστος. Είχα στομαχόπονο εκείνη την μέρα και μάλιστα έντονο. Ήμουν καταπονημένος και κυριότερο το μυαλό μου δεν ήταν εκεί. Για μένα αυτό είναι το χειρότερο όλων, να μην είμαι εκεί αφοσιωμένος. Είναι κρίμα που το τέλος ήταν με αυτή την παρεξήγηση”.

 

 

 

To Top