ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΙΚ βγάζει το κακό της πρόσωπο απέναντι στον Σούντγκρεν…

Κάλλιστα θα μπορούσε να πει κανείς πως πρόκειται για αχαριστία. Η ΑΙΚ αντί να σεβαστεί την επιθυμία του παίκτη, να τον συγχαρεί που έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, ενώ από τον περασμένο Απρίλιο ήταν παίκτης του Άρη, βγάζει άδικη… πίκρα και δείχνει το κακό της πρόσωπο.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή της…

Η AIK έχει αποφασίσει, με άμεση ισχύ, την αποχώρηση του Ντάνιελ Σούντγκρεν κατά το υπόλοιπο της τρέχουσας συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Το ιστορικό της απόφασης έχει να κάνει με μια σειρά γεγονότων, αρχής γενομένης με το ότι ο Ντάνιελ δήλωσε σαφώς στον σύλλογο ότι δεν επιθυμεί να είναι στην αποστολή για τον αγώνα με την Αραράτ στην Αρμενία, στον πρώτο γύρο προκριματικών του Champions League 2019/20. Επιπλέον, ο Ντάνιελ επέλεξε να δηλώσει άρρωστος λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της ομάδας στην Αρμενία με τρόπο που δεν ακολουθεί τις συνήθειες που έχει η ΑΙΚ για ειδοποίηση ασθένειας.

Ο Ντάνιελ δεν μπήκε στην αποστολή των 18 ατόμων για τον αγώνα εναντίον της Αραράτ, καθώς ως συνέπεια δεν θα μπορούσε να παίξει με τον νέο ελληνικό σύλλογο του, στο Europa League. Η συμφωνία που υπογράφηκε με τoν Άρη για την ενσωμάτωση του Σούντγκρεν είναι στις 18 Ιουλίου 2019, αλλά θα ολοκληρωθεί”.

«Αισθανόμαστε μια τεράστια απογοήτευση για το πώς ο Ντάνιελ χειρίστηκε το συμφωνημένο του τέλος στην AIK. Είχε μια φανταστική καριέρα στην AIK και το ότι χωρίζουμε με αυτόν τον τρόπο είναι εξαιρετικά λυπηρό», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της ΑΙΚ, Μπιόρν Γουέστρομ.

To Top