ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απάντηση Αυγενάκη σε Άρη, μισόλογα και ερωτηματικά για την ΕΠΟ για την επιστροφή των φιλάθλων!

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού και ο Λευτέρης Αυγενάκης έλαβαν τις επιστολές από τις ομάδες και τις αξιολόγησε σχετικά. Σε πρώτη φάση προκύπτουν μισόλογα, όπως και… ερωτηματικά για την στάση της ΕΠΟ για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΓΓΑ επικοινώνησαν και με τον Άρη και με άλλες ομάδες που ήθελαν την παρουσία οπαδών στα γήπεδα, όπως ο ΟΦΗ και ο Ολυμπιακός, αλλά και με την ηγεσία της Σούπερ Λιγκ.

Αυτό που τους μεταφέρθηκε ήταν ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να γίνει συνάντηση. Επίσης θα πρέπει ομάδες και Λίγκα να έχουν συγκεκριμένο σχέδιο αλλά και δύο πράγματα.

Πρώτον: ειδικό υγειονομικό πρωτόκολλο. Δεύτερον: εγχειρίδιο εφαρμογής του από τους γηπεδούχους. Εξάλλου η πλευρά Αυγενάκη είχε εξαρχής τονίσει πως είναι θετική στο να υπάρχει κόσμος στα γήπεδα σε ποσοστό 20% ή και 30% της χωρητικότητας των γηπέδων.

Κάτι γνωστό σε όλους, εδώ και βδομάδες. Γιατί χάνεται όμως πολύτιμος χρόνος, αφού θεωρητικά όλοι το θέλουν;

Ένα ακόμα στοιχείο έχει να κάνει με το Κύπελλο και το αίτημα του Άρη, εκεί που προκύπτουν τα ερωτηματικά για την στάση της ΕΠΟ. Σε αντίθεση με τη Σούπερ Λιγκ η ΕΠΟ δεν έχει ζητήσει τίποτα σχετικά με την παρουσία κόσμου (είτε επίσημα είτε ανεπίσημα) από την ΓΓΑ όσον αφορά στο Κύπελλο και ας έκανε δηλώσεις ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης. Τι περιμένει; Να γίνουν οι ημιτελικοί και μετά; Εξυπηρετούν κάποιες ομάδες, αλά κάρτ;

 

To Top