Απάντηση με “πυρά” Γαβριηλίδη: “Αυτοί έκαναν τα χρέη”

Πυρ και μανία είναι ο πρόεδρος του βόλεϊ του Άρη Κώστας Γαβριηλίδης για τις δηλώσεις του Κώστα Χαριτωνίδη. Ο κιτρινόμαυρος παράγοντας εξαπέλυσε τα δικά του “πυρά”!

“Ο Κώστας Χαριτωνίδης είναι τεχνικός διευθυντής της ομάδας, άρα φέρει ευθύνη για την κατάσταση που υπάρχει. Αυτός είναι υπεύθυνος για τη στελέχωση του ρόστερ και την επιλογή του προπονητή, με τα γνωστά αποτελέσματα στο γήπεδο” είπε αρχικά για να συμπληρώσει: “Μην ξεχνάμε ότι ο κ. Χαριτωνίδης ήταν μέλος της προηγούμενης διοίκησης μαζί με τον κ. Γιώτα. Αυτοί δημιούργησαν χρέη πάνω από 100.000 ευρώ στο τμήμα. Πώς τολμούν τώρα να ζητήσουν την επιστροφή τους; Δεν κατάφεραν να πετύχουν τίποτα, αφήνοντας μόνο χρέη και χάος”.

Ο Γαβριηλίδης αναφέρθηκε και στην υπόθεση Νικηφορίδη τονίζοντας: “Εχω διαθέσει εδώ και καιρό δύο δικά μου σπίτια για τους παίκτες. Από το πρωί κάνω προσπάθειες να επικοινωνήσω με τον  Νικηφορίδη, αλλά η όλη του στάση και συμπεριφορά χαλάει το κλίμα εν όψει του ντέρμπι. Ηδη έχει βρεθεί σπίτι για τη διαμονή του, αλλά δεν ήθελε να ενημερωθεί καν”.

To Top