Τραγική ειρωνεία η προφητική φράση του ποδοσφαιριστή που χτυπήθηκε από κεραυνό!

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Εύβοιας αλλά και όλη η Ελλάδα με τον τραγικό θάνατο του ποδοσφαιριστή, Γιάννη Συκιώτη, όταν κατά τη διάρκεια της προπόνησης τον χτύπησε κεραυνός!

Ακόμα πιο πολύ συγκλονίζει η φράση που φέρεται να είπε ο αδικοχαμένος 30χρονος ποδοσφαιριστής, μόλις ξεκίνησε η καταιγίδα. Ο πρόεδρος της ΑΕ Κηρίνθου, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν ο Συκιώτης, αποκάλυψε τα όσα ειπώθηκαν, καθώς είχε αυτόπτη μάρτυρα των λεγομένων του τον γιο του.

“Τέτοια τραγωδία δεν έχω ζήσει στην ζωή μου, πρώτη φορά μου συμβαίνει τέτοιο πράγμα. Ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα. Ήμασταν τυχεροί. Πήγαν τα παιδιά στις 17:30 το απόγευμα, ξεκίνησαν την προπόνηση και στις 17:50 – 17:55 έφερε το μπουρίνι», είπε ο αρχικά ο πρόεδρος της ομάδας στο “eviazoom.gr” για να συνεχίσει:

«Μόλις άρχισαν οι πρώτες ψιχάλες, ήταν ο γιος μου εκεί και τους είπε άντε πάμε να φύγουμε γιατί θα πέσει και κανένας κεραυνός και χαριτολογώντας (ο Γιάννης) είπε θα πάει στον Στέργιο που έχει και αλεξικέραυνο και μετά έγινε η τραγωδία. Ήμασταν τυχεροί που δεν ήταν όλα μαζί τα παιδιά να τα σκοτώσει όλα. Περιμένουμε τουλάχιστον να πάρουμε καλά αποτελέσματα από το νοσοκομείο Χαλκίδα και να μείνουμε με αυτό”.
To Top