Απάντηση Ρούνεϊ στον Ρονάλντο: «Εκτός του Μέσι όλοι τον ζηλεύουν»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατηγόρησε τον Γουέιν Ρούνεϊ ότι τον ζηλεύει!

Πριν από αρκετά χρόνια, Ρούνεϊ και Ρονάλντο αποτελούσαν το επιθετικό δίδυμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σήμερα, ο Πορτογάλος εξακολουθεί να παίζει ποδόσφαιρο και επέστρεψε στους «κόκκινους διάβολους», ενώ ο Αγγλος πρώην διεθνής, ασχολείται με την προπονητική και εργάζεται στην Ντέρμπι.

Οι δύο άνδρες δεν πρέπει να είναι και οι… καλύτεροι φίλοι, καθώς τις προηγούμενες ημέρες, ο Ρούνεϊ εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι υπεύθυνοι της Γιουνάιτεντ θα πρέπει να ασχοληθούν με πιό νεαρούς ποδοσφαιριστές, για να λάβει την «πληρωμένη» απάντηση του Πορτογάλου, με το σχόλιο «δύο ζηλιάρηδες» κάτω από μια ανάρτηση του Ρούνεϊ στο Instagram και στο πλατό του Skysports παρουσία του Τζέιμι Κάραγκερ.

Ερωτηθείς σε συνέντευξη Τύπου για την αντίδραση του Ρονάλντο, ο προπονητής της Ντέρμπι Κάουντι προτίμησε να ηρεμήσει τα πράγματα με ειλικρίνεια και χιούμορ: «Θα έλεγα ότι δεν υπάρχει ούτε ένας ποδοσφαιριστής στον πλανήτη που να μην ζηλεύει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Η καριέρα που έκανε, τα τρόπαια που κατέκτησε, τα χρήματα που κέρδισε, οι… σοκολάτες του, το σώμα του. Νομίζω ότι όλοι οι παίκτες, εκτός από τον Λιονέλ Μέσι, ζηλεύουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο».

To Top