Απέδρασε η… διπρόσωπη Γιουνάιτεντ και άλλαξε την κορυφή (video)

Καρδιοχτύπησε, αλλά έφτασε δεύτερο σερί (και μεγάλο) «διπλό» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τρίτη συνολικά νίκη στο πρωτάθλημα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Σε νίκη με 2-1 επί της Γουότφορντ, που πριν από το ματς ισοβαθμούσε με Λίβερπουλ και Τσέλσι στην πρώτη θέση, έφτασαν οι «κόκκινοι διαβόλοι» για την πέμπτη αγωνιστική της Premier League. Πολύ καλός ο Ντε Χέα, με δέκα (λόγω αποβολής του Μάτιτς με δεύτερη κίτρινη) αγωνίστηκαν οι φιλοξενούμενοι στα χασομέρια.

Ο Λουκάκου άνοιξε το σκορ στο 35’ με προβολή έπειτα από γέμισμα, με τους γηπεδούχους να κάνουν (κακώς) έντονα παράπονα για offside του Βέλγου φορ και λίγο μετά ο Σμόλινγκ με «κεραυνό» εντός περιοχής έγραψε το 2-0. Ο Γκρέι μείωσε στο 65ο λεπτό με πλασέ από το ύψος του πέναλτι.

Καλή η εικόνα της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο στο πρώτο μέρος, όπου πάτησε… γκάζι (και ενώ χρειάστηκε ο Ισπανός πορτιέρε να την κρατήσει στο πολύ καλό σουτ του Ντίνι) στα μέσα του ημιχρόνου, κάνοντας σημαντικό βήμα για τους τρεις βαθμούς. Μέσα σε ένα τετράλεπτο κατάφερε να γείρει την πλάστιγγα υπέρ της με τα δύο τέρματα που πέτυχε και παράλληλα ήταν αρκετά παραγωγική.

Στο δεύτερο μέρος, ήταν αρκετά διαφορετική και στο δεύτερο μισό του ημιχρόνου αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο, δίνοντας μέτρα στους γηπεδούχους, που πίστεψαν πολύ στην ισοφάριση, αλλά και πάλι «μίλησε» ο Ντε Χέα.

To Top