Τζινόμπιλι: «Είναι δύσκολο, αλλά είμαι σίγουρος για την απόφασή μου»

Φορτισμένος αλλά ταυτόχρονα και χαμογελαστός, ο Μάνου Τζινόμπιλι αποχαιρέτησε και τα ΜΜΕ με μια συνέντευξη Τύπου στο Σαν Αντόνιο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

«Αν και είμαι πολύ σίγουρος για την απόφασή μου, είναι ακόμη δύσκολο και νιώθω περίεργα. Είχα μιλήσει με τη σύζυγό μου, ήξερα τι θα κάνω, αλλά ήμουν πολύ νευρικός πριν ανακοινώσω το αντίο. Μετά από 23 χρόνια καριέρας ήταν δύσκολο να βάλω το τελευταίο καρφί στο φέρετρο», τόνισε ο Αργεντινός άσος.

«Είχα αντιμετωπίσει την περασμένη σεζόν σαν τελευταία μου και όπου πήγαινα ήξερα μέσα μου πως θα ήταν η τελευταία μου φορά. Άφηνα μια πόρτα ανοιχτή, αλλά αυτή η πόρτα όλο κι έκλεινε περισσότερο. Δεν μπορούσα να υποβάλω το σώμα μου στην ίδια ταλαιπωρία ξανά. Θεωρώ πως έκανα μια καλή χρονιά και έδωσα ό,τι είχα. Όταν επέστρεψα εδώ είδα τους άλλους παίκτες να προπονούνται και εγώ απείχα πολύ από την κατάστασή τους. Εκεί το αποφάσισα οριστικά, δεν μπορούσα να ξαναδώ τον εαυτό μου να βγάζει ολόκληρη σεζόν», πρόσθεσε o 41χρονος.

Όσο για τη συζήτηση που είχε με τον Γκρεγκ Πόποβιτς; «Ο κόουτς προσπάθησε να με μεταπείσει, αλλά είδε πως το είχα αποφασίσει και το σεβάστηκε. Κάναμε μια εξαιρετική κουβέντα».

Τέλος, για τα σχέδιά του είπε: «Δεν ξέρω τι θα κάνω, δεν έχω πλάνα για το μέλλον και μου αρέσει. Λατρεύω αυτή την αβεβαιότητα και τη δυνατότητα να κάνω πράγματα που δεν μπορούσα μέχρι τώρα, όπως το να πάω τα παιδιά μου στο σχολείο».

To Top