ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απέναντι στα… προβλήματα και την ΑΕΚ, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ο Άρης (PRESSARIS LIVE, 19:15)

Επιστροφή στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για τον Άρη που υποδέχεται σήμερα (PRESSARIS, 19:15, Novasports2) την ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League.

Οι “κιτρινόμαυροι” δίνουν μία ακόμα αναμέτρηση χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, ενώ από την άλλη η ΑΕΚ έρχεται στη Θεσσαλονίκη με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα της επιτρέψει να ξεφύγει από τον ΠΑΟΚ, στη “μάχη” για την 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μίχαελ Ένινγκ έχει και σήμερα απουσίες, καθώς δεν υπολογίζει τον τραυματία Ούγκο Σόουζα, που ίσως προλάβει το ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, τον Λερίν Ντουάρτε που μένει εκτός για 6-8 μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο προηγούμενο ματς, αλλά και τον Ντάνιελ Σούντγκρεν που είναι οριστικά και αμετάκλητα “ξένο σώμα” στην ομάδα, μετά και την τελευταία αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από 14 ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Ehmann, Rose, Bruno Gama, Lucas Sasha, Matilla, Korhut, Mancini, Martinez, Δεληζήσης, Διαμαντόπουλος, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης.

Ο 40χρονος ρέφερι θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντμίτρι Ζιουκ, Αλέι Μασλιάνκα, με 4ο τον Κουτσιαύτη και στο VAR τους Τζήλο, Ψαρρή.

To Top