ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι σκέψεις του Ένινγκ για την αρχική ενδεκάδα…

Με μόλις 14 παίκτες στην διάθεσή του ο Μίχαελ Ένινγκ καλείται να αποφασίσει για την αρχική ενδεκάδα του Άρη στο σημερινό ματς με την ΑΕΚ.

Χουλιάν Κουέστα και Γιώργος Δεληζήσης θα επιστρέψουν ξανά στο αρχικό σχήμα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας, ο οποίος έμεινε στον πάγκο του ΟΑΚΑ στον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στον Παναθηναϊκό καθώς προτιμήθηκε ο Φαμπιάν Έμαν, τώρα αναμένεται να πάρει ξανά τη φανέλα βασικού, ενώ ο αρχηγός του Άρη θα πάρει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας μετά την απουσία του από το τελευταίο ματς λόγω της τιμωρίας του με κόκκινη κάρτα,

Από εκεί και πέρα, τα επικρατέστερα σενάρια είναι δύο. Είτε ο Άρης θα αγωνιστεί με 4-2-3-1 και κορυφή στην επίθεση τον Διαμαντόπουλο, είτε με 4-3-3, οπότε και αναζητείται ο τρίτος των χαφ, στο πλευρό των Σάσα και Ματίγια. Σε αυτό το ενδεχόμενο ο Διαμαντόπουλος θα μείνει στον πάγκο για να έχει μία επιπλέον αλλαγή στην επίθεση για το β΄ημίχρονο ο Ένινγκ.

Μπακούτσης ή Μπαγκαλιάνης διεκδικούν μία θέση στο αρχικό σχήμα, ανάλογα με τις αποφάσεις του Ένινγκ για το σύστημα. Ο Γερμανός δεν έδειξε αν θα χρησιμοποιήσει τον Ροζ, στόπερ ή δεξί μπακ…

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι σκέψεις του Ένινγκ για την αρχική ενδεκάδα στο Περιστέρι…

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί από σήμερα στην προετοιμασία του Άρη για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Μίχαελ Ένινγκ προετοιμάζει την ομάδα του για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, με υψηλές απαιτήσεις και καθοριστικό για την συνέχεια του Άρη στο πρωτάθλημα.

Ο Ατρόμητος δεν πρόκειται να κλειστεί στην έδρα του, θα ψάξει το γκολ και πάνω σε αυτή την τακτική προετοιμάζει την ομάδα του ο Γερμανός κόουτς.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Άρη, αλλά όχι πολλές σε αριθμό, καθώς σε καμία των περιπτώσεων ο Ένινγκ δεν θέλει να διαταράξει τις ισορροπίες εντός της ομάδας.

Η αμυντική τετράδα ενδεχομένως να παραμείνει η ίδια, εκτός κι αν ο Σάσα επιστρέψει στη φυσική του θέση και επανέλθει στο αρχικό σχήμα ο Σούντγκρεν.

Όσον αφορά την επίθεση, αν αλλάξει κάτι θα είναι η είσοδος του Μαντσίνι στο αρχικό σχήμα, στη θέση είτε του Γκάμα, είτε του Ντιγκινί.

Τις αποφάσεις του ο Γερμανός προπονητής θα της λάβει μέχρι την Παρασκευή, καθώς θέλει σήμερα και αύριο να δοκιμάσει ορισμένα πράγματα, όπως κάνει κάθε εβδομάδα.

To Top