Απέρριψε 40 εκατ. της Ατλέτικο για τον γιο του Σιμεόνε η Φιορεντίνα

H Φιορεντίνα απέρριψε μεγάλη προσφορά της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον γιο του Σιμεόνε, Τζίο, όπως γράφουν στην Ιταλία.

Η Ατλέτικο συνεχίζει να ψάχνει την αγορά για επιθετικό που θα συμπληρώσει τον Ντιέγκο Κόστα. Τα ονόματα του Κάλινιτς και Ζιρού ήταν στο τραπέζι, και στην Ιταλία γράφουν ότι οι «ροχιμπλάνκος» ενδιαφέρονται έντονα για τον γιο του προπονητής τους, Τζίο Σιμεόνε. Σύμφωνα με την «Il Corriere dello Sport», η Φιορεντίνα απέρριψε προσφορά ύψους 40 εκατ. ευρώ από την Ατλέτικο Μαδρίτης, για τον Σιμεόνε Τζούνιορ.

Ο 23χρονος Τζίο Σιμεόνε, πέτυχε 15 γκολ και έδωσε πέντε ασίστ στην πρώτη του σεζόν στους «βιόλα». Δημοσιεύματα ήθελαν επίσης τις Μαρσέιγ και Μπάγερν Μονάχου να ενδιαφέρονται για εκείνον. Όπως είχε δηλώσει ο επιθετικός πριν από μερικές εβδομάδες, δεν είναι αρνητικός στην ιδέα να έχει προπονητή τον πατέρα του.

«Δεν θα είχα πρόβλημα να με προπονεί ο μπαμπάς μου. Εκτός από τη σχέση πατέρα-γιου, βλέπω τους αγώνες του και εκείνος τους δικούς μου. Και πάντα μιλάμε για ποδόσφαιρο και για το τι βλέπει ο καθένας, έχω μία άκρως ποδοσφαιρική σχέση μαζί του. Θα μου άρεσε πολύ να είμαι στην Ατλέτικο μια μέρα. Ποιος δεν θα ήθελε να προπονηθεί από έναν από τους καλύτερους του κόσμου;»

To Top