ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κυριαζής: «Ο Λευτέρης άκουσε την καρδιά του, σωστή η επιλογή του Άρη»!

Ο προπονητής του Λευτέρη Μποχωρίδη και μπασκετικός του μέντορας, Γιώργος Κυριαζής μίλησε για την απόφαση του διεθνή καλαθοσφαιριστή να συνεχίσει στον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για το αν είδε το βίντεο που έφτιαξε η ΚΑΕ για τον Λευτέρη:

Δεν το είδα το βίντεο αλλά τις έζησα εκείνες τις στιγμές από κοντά γιατί από τότε είμαι προπονητής του. Επομένως, τα έζησα από κοντά.

Για το αν έκανε καλά που έμεινε στον Άρη:

Εφόσον το επέλεξε ο ίδιος να μείνει, είναι επιλογή του και είναι ευχαριστημένος φυσικά και κάνει καλά. Για μένα κάνεις καλά όταν είσαι εκεί που σε αγαπάνε και που είναι το σπίτι σου. Η επιλογή του είναι σωστή γιατί άκουσε την καρδιά του.

Για το αν συζήτησαν για το μέλλον του:

Συζητήσαμε πριν καμιά βδομάδα. Μιλήσαμε και είπα το ίδιο πράγμα που λέω και τώρα. Να είναι όπου αισθάνεται καλά ο ίδιος. Δεν συζητήσαμε τόσο πολύ για το τι περιμένει. Είχε κάποιες προτάσεις όπως όλοι, αρκετές κιόλας. Πιο πολύ δουλεύαμε στο γήπεδο παρά να συζητήσουμε.

Για το τι να περιμένουμε από τον Λευτέρη Μποχωρίδη:

Νομίζω ότι είναι έτοιμος να σηκώσει το βάρος γιατί ο Άρης είναι μία μεγάλη ιστορική ομάδα, μεγάλο όνομα και πιστεύω ότι είναι έτοιμος. Σαν αρχηγός και σαν ηγέτης μέσα και εκτός γηπέδου αυτής της ομάδας. Φέτος δουλεύαμε μαζί και τον βλέπω πάρα πολύ έτοιμο και αγωνιστικά και στο μυαλό. Είναι σε μία ηλικίες μέσα στο γήπεδο και είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα και να σηκώσει τον Άρη στην πλάτη του. Εφόσον μία ηρεμία και μία καλύτερη κατάσταση λειτουργεί καλύτερα σας αθλητής.

Για τον Άρη:

Από λίγο που παρακολουθώ βλέπω ότι έχει κάνει ένα αρκετά καλό ρόστερ η ομάδα και θα πάει καλύτερα από πέρυσι. Εγώ περιμένω να πρωταγωνιστήσει και εννοώ να είναι μέσα στην 5άδα. Άμα μπει στους ομίλους θα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα.

Για τον Βαγγέλη Αγγέλου:

Νομίζω ότι είναι ένας καταξιωμένος προπονητής και θα βοηθήσει πάρα πολύ τον Λευτέρη. Τον γνωρίζει καλά και είναι σημαντικό κομμάτι. Θα τον βοηθήσει στα μέγιστα.

Για το αν μπορεί να μοιραστεί μία στιγμή μαζί με τον Λευτέρη Μποχωρίδη:

Είναι πάρα πολλές οι στιγμές που έχω ζήσει μαζί του. Η αγάπη του για τον Άρη είναι δεδομένη και το δείχνει. Μία μεγάλη στιγμή ήταν το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα που πήραμε μαζί στα Τρίκαλα το 2012 σε ένα πολύ κρίσιμο ματς με τον Παναθηναϊκό. Οι στιγμές που ζήσαμε είναι αξέχαστες. Ήταν το πρώτο πανελλήνιο του Λευτέρη. Ακόμα και τώρα που κάνουμε προπόνηση είναι κάποιες στιγμές που μένουν.

To Top