ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Kαταγγελίες κατά Καλαϊτζίδη: “Απειλές κατά της ζωής μου και του παιδιού μου” (videos)

Σε καταγγελία εναντίον του προπονητή του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Δημήτρη Καλαϊτζίδη προέβη ο τερματοφύλακας της Καβάλας, Νάσος Αθανασίου, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά τον αγώνα του Απόλλωνα με τους «Αργοναύτες».

Χαρακτηριστικά, είπε: 

«Δέχθηκα τρεις επιθέσεις από τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας. Είναι η δεύτερη φορά που μου το προκαλεί και όταν ήταν στον Αρη το είχε κάνει. Έχω ένα παιδάκι 2,5 χρονών, απειλές για τη ζωή μου και τη ζωή του παιδιού μου, εγώ και ο Χάρης ο Παππάς δε δεχόμαστε. Δεν θέλω να πω για τον Χάρη, αλλά εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Είναι τεράστια ομάδα ο Απόλλων Καλαμαριάς, εύχομαι να πετύχει στον στόχο της αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα απομονώσει. Για την ένταση που δημιουργείται δε φταίνε οι δέκα, ο ένας φταίει. Είδατε όλοι τι έγινε, μέχρι και τα παιδιά του Απόλλωνα ήρθαν να προστατεύσουν εμένα».

Στο σημείο εκείνο παρενέβη ο τεχνικός διευθυντής της Καβάλας, Κώστας Τσαλίκης που παρότρυνε τον παίκτη να μη συνεχίσει, ενώ ο Κώστας Γεωργιάδης, συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη που ήταν παρών, ανέφερε ότι δεν είναι σωστό να πει κάτι εν απουσία του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, με τον Αγγελο Διγκόζη επίσης να παίρνει θέση.

Δείτε σε video τι ειπώθηκε:

Δείτε απόσπασμα απ’ όσα έγιναν μετά το σφύριγμα της λήξης

To Top