Απίστευτη ανατροπή στο Ρέθυμνο για τις γυναίκες!

Με γκολ στο 95′, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη πήρε μία παλικαρίσια νίκη στο Ρέθυμνο με 3-4 απέναντι στις «νεοφώτιστες» Κρήσσες, ξεκινώντας ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Αʼ κατηγορίας.

Οι «κίτρινες» παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Μήτκου στο 4΄, δεν είχαν την ανάλογη συνέχεια στο πρώτο μέρος, εμφανώς καταβεβλημένες από το πρωινό ταξίδι. Αυτό είχε αντίκτυπο και στο αποτέλεσμα, με το σκορ του ημιχρόνου να δείχνει 3-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη, όμως, τα κορίτσια του Άρη μπήκαν αποφασισμένα να κάνουν την ανατροπή και το έπραξαν. Στο 48΄ η Λαγουμτζή μείωσε σε 3-2, με τις «κίτρινες» να έχουν ήδη ανεβάσει ρυθμούς. Στο 75΄ ήταν η σειρά της Γρηγοριάδου να πετύχει γκολ, το οποίο ήρθε με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε η Κηπουρού.

Η ισοφάριση δε φάνηκε να ήταν αρκετή για το σύνολο του Ηλία Μακρίδη, που δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Λίγο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης, η Καρκατζίνου έπιασε απίστευτη κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ της Κηπουρού και το 3-4 ήταν, πλέον, γεγονός.

Η σύνθεση του Άρη (Μακρίδης): Καδιάνου, Τσαγκαλίδου (40′ Λαγουμτζή), Χοτοριάδου (78′ Τσιλιφικά), Κολληγά, Γρηγοριάδου, Κηπουρού, Μήτκου, Ματατζή, Παπαδοπούλου (90′ Τερζοπούλου), Καρκατζίνου, Κωνσταντίνου.

Βασβάνης: «Δικαιώθηκε το πείσμα των κοριτσιών»

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο έφορος της ομάδας, Γιώργος Βασβάνης, δήλωσε στο PRESSARIS: «Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση παρά το γεγονός ότι τα κορίτσια ήταν κουρασμένα από το ταξίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο αυτό δε φάνηκε καθόλου, καθώς τα κορίτσια έπιασαν καταπληκτική απόδοση. Τελικά, δικαιώθηκε η θέληση και το πείσμα τους για τη νίκη. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».

To Top