ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Απίστευτη στήριξη! Έσπασε το φράγμα των 1.000 διαρκείας μόλις σε μία βδομάδα! (photos)

Mε ανακοίνωση της η ΚΑΕ Άρης, ενημερώνει ότι μόλις επτά μέρες μετά την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι σήμερα “έσπασε” το φράγμα των 1.000!

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ “Χρειάστηκαν επτά ημέρες και… λίγα λεπτά για να σπάσει ο Άρης το φράγμα των χιλίων εισιτηρίων διαρκείας. Λίγο μετά τις 12μ.μ., οπότε ξεκίνησε η διάθεση για την Παρασκευή 11/9, ο Αντώνης Κόσσυφας έγινε ο χιλιοστός κάτοχος διαρκείας της Άρης Κ.Α.Ε. για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Μάλιστα, η τύχη το έφερε έτσι ώστε ο χιλιοστός κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας να είναι παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Άρη και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Άρη! Ο κ. Κόσσυφας έχει φορέσει τη φανέλα με τον θεό του πολέμου στο στήθος και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος που το δικό του εισιτήριο έκανε… τετραψήφιο τον αριθμό των διαρκείας του Άρης για την προσεχή σεζόν.

Ευχήθηκε, δε, ο Αυτοκράτορας να σπάσει το σχετικό ρεκόρ φέτος. Κάτι που όπως φαίνεται από την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας, δε θα αργήσει να γίνει! Η Άρης Κ.Α.Ε. θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας που στηρίζει έμπρακτα τη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε για την επιστροφή του Αυτοκράτορα στην ελίτ του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Στάθης Ρούσσος, παραδίδει στον Αντώνη Κόσσυφα το εισιτήριο διαρκείας, το οποίο ήταν το χιλιοστό για τη νέα σεζόν.

To Top