Απίστευτη ταλαιπωρία για τον Άρη! Έφτασαν στη Σύρο τέσσερις ώρες πριν το παιχνίδι!

Σε έναν αγώνα που θα κρίνει πολλά και έχει χαρακτήρα τελικού, για την 14η αγωνιστική, ο Φοίνικας Σύρου υποδέχεται τον Άρη που δυσκολεύτηκε να φτάσει στη Σύρο, καθώς στο Αιγαίο έπνεαν και πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Η αποστολή των «κιτρίνων», έφτασε λίγο μετά τη 1μ.μ. στη Σύρο, κάτω από δύσκολες συνθήκες και ενώ το παιχνίδι αρχίζει στις… 5 μ.μ.!

Η κιτρινόμαυρη ομάδα ταξίδεψε χθες οδικώς από Θεσσαλονίκη και παρέμενε στο λιμάνι του Πειραιά, περιμένοντας τη λήξη του απαγορευτικού απόπλου προκειμένου να ταξιδέψει για τη Σύρο.

Τελικά σήμερα από τις 6 το πρωί η ομάδα ήταν στο πόδι και το πλοίο αναχώρησε στις 8 το πρωί κι έφτασε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, μέσα σε θαλασσοταραχή και αρκετά μποφόρ!

Στα αγωνιστικά, για τους γηπεδούχους τα προβλήματα τραυματισμών δείχνουν να ξεπερνιούνται. Ο Πεδρο Ντορνέλας προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Στέλιος Νικηφορίδης ανέβασε ρυθμούς. Ο Βραζιλιάνος ξεπέρασε το μυϊκό πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και αναμένεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, ενώ η συμμετοχή του Νικηφορίδη θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ο Γιώργος Γιάτσης δεν θα έχει στην διάθεση του τον Θοδωρή Μποζίδη που έμεινε στην Θεσσαλονίκη, ενώ οι Ωρολογάς και Κυριακίδης είναι καλύτερα και αναμένεται να αγωνιστούν.

Ο εορτάζων χθες κεντρικός του Άρη, Θάνος Ντίνας, σχολίασε σχετικά με την αναμέτρηση στο arisac.gr: «Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό στη Σύρο, βάσει των προβλημάτων που έχουμε, απέναντι σε μία ομάδα πολύ καλή, όπως είναι ο Φοίνικας, ο οποίος με τις προσθήκες που έγιναν στο ρόστερ του, έχει δυναμώσει σημαντικά», τόνισε αρχικά, για να προσθέσει: «Θεωρώ ότι η έκβαση του αγώνα εξαρτάται από εμάς, από το πώς δηλαδή θα παρουσιαστούμε εμείς και αυτό είναι το βασικό μας μέλημα».

 

To Top