Όλοι μέσα! Ο Αλκαράθ πήρε στην αποστολή Ζαραδούκα, Διαμαντάκο, αλλά και Πουλίδο!

Όλοι μέσα! Ο Λούκας Αλκαράθ συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Γιάννη Ζαραδούκα και Δημήτρη Διαμαντάκο και είδε με ικανοποίηση τον Ρούμπεν Πουλίδο να βγάζει την προπόνηση και να θέτει εαυτό στην διάθεση της ομάδας για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα με την ΑΕΚ.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ πριν από λίγα λεπτά “με την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του ΑΡΗ για το αυριανό παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (20/01, 19:30).

Ο τεχνικός της ομάδας μας Λούκας Αλκαράθ, μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής παίκτες: Βελλίδης, Διούδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.

Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Κώστας Καζναφέρης (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες), ο οποίος συνάμα αντιμετωπίζει και πρόβλημα τραυματισμού (θλάση στο γαστροκνήμιο)”.

 

To Top