Απίστευτο! Σενάριο για Ηρακλή και Σούλη Παπαδόπουλο

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον Ηρακλή στο θέμα προπονητή και σύμφωνα με αθηναϊκά δημοσιεύματα οι κυανόλευκοι κατέθεσαν ανάμεσα στ’ άλλα πρόταση στον Σούλη Παπαδόπουλο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας στη θέση του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Σε χθεσινές του δηλώσεις στη “Μακεδονία TV” ο Παπαδόπουλος τόνισε ότι: «Μου έγιναν προτάσεις για άλλες ομάδες, ενώ μάνατζερ μου μίλησαν για ομάδες που διεκδικούν την άνοδό τους, αλλά εγώ τους είπα ότι είμαι ακόμη προπονητής στον Άρη και αυτό το σέβομαι», δίνοντας τροφή σε σενάρια!

Σύμφωνα με το sentragoal. gr “Για… ανταλλαγή προπονητών φαίνεται ότι πάνε Άρης και Ηρακλής, καθώς με το διαζύγιο του «γηραιού» με τον Γιάννη Χατζηνικολάου και την διαφαινόμενη «μετακίνηση» του στους «κίτρινους», είναι πολύ πιθανό ο τεχνικός του Άρη, Σούλης Παπαδόπουλος να αναλάβει τους «κυανόλευκους»!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από χθες Δευτέρα (27/5) οι άνθρωποι του Ηρακλή κατέθεσαν πρόταση συνεργασίας στον Παπαδόπουλο, βλέποντας ότι ο Χατζηνικολάου δεν πρόκειται να παραμείνει στην ομάδα τους κάτι που τελικά έγινε σήμερα Τρίτη (28/5).

Πάντως ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν έχει ακόμη απαντήσει, καθώς εκκρεμεί το τελικό ραντεβού του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη στο οποίο και ο τελευταίος θα του ανακοινώσει πιθανότατα το τέλος της συνεργασίας τους”.

Αν τελικά ο Παπαδόπουλος πει το «ναι» τότε μετά την επιχείρηση «σωτηρία» του Άρη θα έχει αναλάβει άλλη μια δύσκολη αποστολή. Και η οποία δεν θα είναι άλλη από το να οδηγήσει τον Ηρακλή στα «σαλόνια» της Superleague, μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ!”

To Top