ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απίστευτο μήνυμα της Ντόρτμουντ: «Απόψε παίζουμε για όλους, κόντρα στο μίσος και την τρομοκρατία»

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα, η Μπορούσια Ντόρτμουντ δίνει το στίγμα για το σημερινό ματς κόντρα στην Μονακό. Παιχνίδι κόντρα στην τρομοκρατία, το μήνυμα τον Βεστφαλών.

Καμία διάθεση να περάσει αυτό που ήθελαν οι τρομοκράτες, δεν επιτρέπει η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Λίγες ώρες πριν το ματς με τη Μονακό που αναβλήθηκε χθες μετά την επίθεση στο πούλμαν της αποστολής της Μπορούσια, η γερμανική ομάδα έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα μέσω των social media.

Παιχνίδι όλων κόντρα στο μίσος και την τρομοκρατία το αποψινό στο Βεστφάλεν, λέει το μήνυμα της Ντόρτμουντ.

Αναλυτικά το μήνυμα της Ντόρτμουντ

«Η Ντόρτμουντ ήταν ανέκαθεν ισχυρή όταν έπρεπε ν’ αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις, όμως, η πιο πρόσφατη, είναι η δυσκολότερη των τελευταίων δεκαετιών. Είμαστε πιο δεμένοι από ποτέ. Απόψε, δεν παίζουμε για εμάς. Παίζουμε για όλους. Είτε είσαι Ντόρτμουντ, είτε Μπάγερν, είτε Σάλκε. Θέλουμε να δείξουμε ότι εναντιωνόμαστε στην τρομοκρατία και πως το μίσος δεν χαρακτηρίζει τις πράξεις μας. Ασφαλώς, παίζουμε και για τον Μαρκ Μπάρτρα.

Ζητούμε απ’ όλους τους οπαδούς μας να δίνουν ενέργεια και παλμό για 90 λεπτά. Πρέπει όλοι να βοηθήσουν την ομάδα να ξεπεράσει αυτή την δύσκολη κατάσταση πολύ γρήγορα»

Την ίδια ώρα o διευθυντής ποδοσφαίρου και επικοινωνίας της Ντόρτμουντ Χανς Γιόακιμ Βάτσκε ξεκαθάρισε πως «Η τρομοκρατία δε θα νικήσει».

To Top