ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζάρας: “Έχουμε μια ακόμη ευκαιρία…”

Ο Θόδωρος Ζάρας έγραψε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ για την τελευταία ευκαιρία που έχει ο Άρης να εξασφαλίσει την 4η θέση στην κανονική περίοδο και ζήτησε την βοήθεια του κόσμου.

Ο Έλληνας γκαρντ έγραψε: “Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε το διπλό στο Λαύριο, όμως, έχουμε μια ακόμη ευκαιρία να μπούμε στην τετράδα. Το παιχνίδι της Μεγάλης Πέμπτης με την ΑΕΚ είναι το τελευταίο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ευχόμαστε να κλείσει θετικά η πρώτη φάση της STOIXIMAN.GR Basket League, γιατί όπως είπα και στο προηγούμενο blog μου, θέλουμε πολύ την 4η θέση. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να πετύχουμε αυτόν τον στόχο.

Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα, με αξιόλογο ρόστερ. Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να ξεκινήσουμε από την άμυνα και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτά που θα μας έχουν πει οι προπονητές μας, ώστε να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε πάρα πολύ.

Επίσης, σημαντικότατη θεωρώ πως θα είναι η βοήθεια που θα μας δώσει ο κόσμος μας. Παρά το γεγονός ότι είναι μια «δύσκολη» μέρα, λόγω της θρησκευτικής της σημασίας, είμαι σίγουρος ό,τι οι φίλαθλοί μας θα μας στηρίξουν. Τους θέλουμε κοντά μας και είναι δεδομένο πως θα μας δώσουν εξτρά ώθηση για να πάρουμε τους δύο βαθμούς.

Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία. Εύχομαι να περάσει καλά ο κόσμος, παρά το γεγονός ότι είναι δύσκολοι καιροί”.

To Top