Απίστευτο! Οι Μάβερικς αμύνθηκαν… σε λάθος καλάθι! (video)

Αδιάνοητο σκηνικό και αλαλούμ στο Μάβερικς – Ουόριορς, με τους γηπεδούχους να κατηγορούν τους διαιτητές σε ένα ματς που κρίθηκε στην “κόψη του ξυραφιού”!

Επίσημη διαμαρτυρία στο ΝΒΑ για τους διαιτητές του αγώνα με τους Γουόριορς θα καταθέσουν οι Μάβερικς, όπως έκανε γνωστό ο ιδιοκτήτης τους. Ο Μαρκ Κούμπαν ενημέρωσε για τις προθέσεις του μετά το τέλος του ματς στο οποίο η ομάδα του γνώρισε την ήττα με δύο πόντους διαφορά (127-125) για μια φάση στο τέλος της τρίτης περιόδου στην οποία οι διαιτητές άλλαξαν την απόφασή τους χωρίς αυτό να γίνει γνωστό στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Ντάλας, με αποτέλεσμα οι παίκτες του να αμυνθούν σε λάθος μπασκέτα!

«Για όσους αναρωτιούνται, επιτρέψτε μου να εξηγήσω τι έγινε. Ο διαιτητής έδωσε την κατοχή στους Μάβερικς. Το ανακοίνωσε και ο εκφωνητής του γηπέδου και στη συνέχεια υπήρξε τάιμ-άουτ», γράφει ο Μαρκ Κούμπαν και συνεχίζει:

«Στη διάρκεια του τάιμ άουτ οι διαιτητές άλλαξαν την απόφασή τους, αλλά δεν μας ενημέρωσαν ποτέ! Στη συνέχεια, όταν μας είδαν να πηγαίνουμε για την επαναφορά στην άλλη πλευρά του γηπέδου, απλά έδωσε τη μπάλα στους Γουόριορς. Ποτέ δεν μας είπαν λέξη. Οι Γουόριορς πήραν ένα εύκολο καλάθι, μια φάση που προφανώς έχει σημασία σε έναν αγώνα που κρίθηκε για δύο πόντους. Αυτό είναι ίσως το χειρότερο non call στην ιστορία του ΝΒΑ. Το μόνο που έπρεπε να κάνουν ήταν να μας το πουν και δεν το έκαναν», ανέφερε στη δήλωσή του ο Μαρκ Κούμπαν.

To Top