Γιουνάιτεντ: Θρίλερ στη διαδικασία πώλησης, παράταση στην κατάθεση προσφορών

Χάος δημιουργήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/3) στη διαδικασία που αφορά στην πώληση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα αγγλικά ΜΜΕ ανέφεραν πως η αντιπροσωπεία του Κατάρ αλλά και ο Σερ Τζίμι Ράτκλιφ κατέθεσαν έγκαιρα τις προτάσεις ρεκόρ για την αγορά των κόκκινων συλλόγων.

Ωστόσο, όπως φαίνεται αυτό δεν συνέβη. Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές τελικά δεν πρόλαβαν την προθεσμία που είχε θέσει το Raine Group, που διαχειρίζεται την διαδικασία, παρά το γεγονός πως ο σεΐχης Γιασίμ και ο Ράτκλιφ είχαν ισχυριστεί το αντίθετο.

Το Raine Group ανέφερε πως δεν έχει στα χέρια του προτάσεις από τις δύο πλευρές και γι’ αυτό τον λόγο δόθηκε παράταση, ώστε να το κάνουν. Πηγές του Sky Sports τονίζουν πως το Κατάρ είναι έτοιμο για την προσφορά του, ενώ ο Guardian υπογραμμίζει το ίδιο για την Ineos του Ράτκλιφ.

Πάντως, δεν είναι γνωστό ακόμη ποια θα είναι η στάση των Γκλέιζερς, με τα νεότερα δημοσιεύματα να υποστηρίζουν πως δεν θέλουν να πουλήσουν. Οι προσφορές αναμένεται να είναι κοντά στα πέντε δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ οι νυν ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήταν ικανοποιημένοι με ένα ποσό που ξεπερνά τα 6,7 δισεκατομμύρια.

To Top