ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απαγόρευση εισόδου στον Γιαννακόπουλο για δύο μήνες

Με απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους για δύο μήνες τιμωρήθηκε ο ιδιοκτής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την λεκτική επίθεσή του προς τους διαιτητές του αγώνα πρωταθλήματος στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εισήλθε στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και είπε: “Αυτό που κάνατε σήμερα είναι μεγάλη αλητεία, να ξέρετε ότι ο εφευρέτης της αλητείας είμαι εγώ και αυτό θα το βρείτε μπροστά σας και δεν με νοιάζει αν το γράψετε”.

Πρόσφατα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε καταγγελία στα αρμόδια όργανα και ζήτησε την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ενώ και οι τρεις διαιτητές της αναμέτρησης έκαναν συμπληρωματική έκθεση και ανέφεραν το συμβάν.

Αναλυτικά η ποινή του αθλητικού δικαστή:

1) Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για δυσφήμιση του αθλήματος από τον Πρόεδρο της, κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο, πρόστιμο 5.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 4-2-2013 και

2) Επιβάλλεται στον Πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο για δυσφήμιση του αθλήματος, απαγόρευση εισόδου σε όλους τους αγωνιστικούς χώρους προσωρινά για 2 μήνες από την έκδοση και ανακοίνωση της παρούσας απόφασης, για τον ως άνω αγώνα.

 

To Top