Διαφορετική λύση θα συζητηθεί αύριο μεταξύ Άρη και φορέων για τις οφειλές

Αισιοδοξία δεν υπάρχει μόνο στην πλευρά του Άρη για την εύρεση λύσης που θα ικανοποιεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς σχετικά με την αποπληρωμή των οφειλών. Υπάρχει και από την πλευρά της λίγκας και της ΕΠΟ το σκεπτικό ότι πρέπει όντως να αντιμετωπιστεί διαφορετικά η περίπτωση των κίτρινων…

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι πως όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς δείχνουν να κατανοούν πως δεν μπορεί ο Άρης να ανταποκριθεί στην αποπληρωμή των οφειλών σε 45 δόσεις. Οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν καταστήσει σαφές ότι για να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους πρέπει να υπάρξει διαφορετική συμφωνία για τον Άρη και γι’ αυτόν τον λόγο γίνεται αύριο η συνάντηση, που ουσιαστικά είναι καθ’ εξαίρεση.

Είναι γεγονός πως ΕΠΟ, Σουπερλίγκα και ΠΣΑΠ θέλουν να βοηθήσουν να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση, όμως αυτό θα πρέπει να αποδειχθεί και στην πράξη. Αυτό που θα συζητηθεί αύριο είναι μια διαφορετική λύση για τον Άρη και φυσικά θα υπάρξουν σκληρές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπως επίσης είναι δεδομένο πως δεν υπάρχει θέμα υπαγωγής στο άρθρο 99 των οφειλών προς τους παίκτες, γιατί αυτό δεν το δέχεται η άλλη πλευρά.

 

To Top