ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Απαιτητικό πρόγραμμα τρίωρων προπονήσεων από τον Αγγέλου

Υψηλών απαιτήσεων είναι το πρόγραμμα προπονήσεων του Άρη κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας στο Άργος Ορεστικό.

Δυόμιση μέρες παραμονής στην Καστοριά έχουν συμπληρώσει οι παίκτες του Άρη, οι οποίοι προπονούνται καθημερινά για έξι τουλάχιστον ώρες σε έντονους ρυθμούς, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να τους… βγάζει το λάδι, θέλοντας να τους προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα για τη νέα σεζόν.

Από την πρώτη μέρα, την Πέμπτη, που η αποστολή του Άρη έφτασε στην Καστοριά, οι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν για τουλάχιστον τρεις ώρες στο γήπεδο, δουλεύοντας κυρίως πάνω στην τακτική.

Την επόμενη μέρα (Παρασκευή) πραγματοποιήθηκε τρίωρη πρωινή προπόνηση στο γήπεδο με τακτική και ασκήσεις. Το απόγευμα το «μενού» είχε πολύ τρέξιμο με ασκήσεις φυσικής κατάστασης σε πρώτη φάση και ασκήσεις δύναμης και σουτ στο γήπεδο σε δεύτερη φάση, ξανά τρίωρης διάρκειας.

Χθες το πρωί το τεχνικό τιμ χώρισε τους παίκτες σε τρεις ομάδες, δουλεύοντας για περισσότερο από 2,5 ώρες σε παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε στο μισό γήπεδο, ενώ το απόγευμα η ομάδα βρέθηκε για ακόμα τρεις ώρες στο γυμναστήριο κάνοντας ασκήσεις δύναμης με βάρη.

To Top