ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πρώτα η πρεμιέρα, μετά η ενίσχυση…

Η αναμέτρηση της πρεμιέρας με την Λαμία έχει μονοπωλήσει από χθες το ενδιαφέρον  των ανθρώπων του Άρη, καθώς οριστικές εξελίξεις στο θέμα των μεταγραφών, θα υπάρξουν μετά τον αυριανό κρίσιμο αγώνα.

Δύσκολα να προχωρήσει κάτι σε ότι αφορά το ενδιαφέρον του Άρη για την ενίσχυση του ρόστερ του, καθώς οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για τους Μανώλη Σιώπη και Νίκο Μαρτίνες, μετατέθηκαν για μετά την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής. Οι «κιτρινόμαυροι» θα προσπαθήσουν να τελειώσουν οριστικά τις δύο υποθέσεις την ερχόμενη Τρίτη, καθώς στενεύουν τα περιθώρια για τις μεταγραφές.

Πιο κοντά στα «κιτρινόμαυρα» δείχνει να βρίσκεται ο Νίκο Μαρτίνες, καθώς ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει πειστεί να τον αφήσει ελεύθερο, θέτοντας ένα ποσοστό μεταπώλησης, εφόσον ενδιαφερθεί άλλη ομάδα και τον πουλήσει ο Άρης.

Όσον αφορά τον Μανώλη Σιώπη, η περίπτωσή του παραμένει δύσκολη, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθηθεί η ίδια οδός όπως έγινε με την ΑΕΚ από πλευράς Άρη και να προταθεί ένα καθεστώς συνιδιοκτησίας του παίκτη. Εκτός κι αν ο Ολυμπιακός τον αφήσει ελεύθερο, με τους δικούς του όρους, σε ότι αφορά το μέλλον του παίκτη από το καλοκαίρι του 2019 κι έπειτα.

To Top