ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολοκληρώνει την προετοιμασία του ο Άρης και βγαίνει η αποστολή για την Λεωφόρο

Ο Άρης έχει πλέον στραφεί με όλη την ενέργεια του και την προσοχή στο τρίτο παιχνίδι μέσα σε μια βδομάδα, σε αυτό με τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Λεωφόρο.

Η ομάδα πήρε μια ισοπαλία ψυχολογίας στον αγώνα της Τετάρτης και σήμερα ολοκληρώνει την προετοιμασία του ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης,

Ο Άκης Μάντζιος μετράει ήδη δυο επιστροφές. Ανσαριφάρντ και Βερστράτε απουσίαζαν στον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό λόγω των καρτών… Εξέτισαν την ποινή τους και θα είναι πλέον στη διάθεση του για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό…

Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης και όπως φάνηκε επιστρέφει ο Φεράρι. Ο Αργεντινός συμμετείχε κανονικά σε όλο το μέρος της προπόνησης δίνοντας ελπίδες να βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη πλευρά ο Φραν Βέλεθ ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα.

Μετά τη σημερινή προπόνηση όλα τα ξεκαθαρίσουν, με τον Μάντζιο να ανακοινώνει την αποστολή που θα “πετάξει” για την Αθήνα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ολοκληρώνει την προετοιμασία του ο Άρης, αποφασίζει ο Ερέρα!

Η μεγάλη στιγμή για τον Άρη έχει φτάσει καθώς μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης οι “κιτρινόμαυροι” θα μετρούν αντίστροφα για το πρώτο ματς της επιστροφής τους.

Ο Πάκο Ερέρα πρόκειται να ανακοινώσει την αποστολή που το απόγευμα θα ταξιδέψει στη Λαμία, για να αντιμετωπίσει αύριο στις 21:30 την τοπική ομάδα, στην 1η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2018/19.

Το θετικό για τον Ισπανό κόουτς είναι πως μέχρι στιγμής έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, προκειμένου να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα.

 

To Top