ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο διπλός δρόμος του Άρη: αποσύνδεση του ντέρμπι από τον τελικό, αλλά παραμένοντας ανταγωνιστικός

Ο Άρης έκανε μια καλή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό, εμφάνιση που δείχνει το δρόμο για το πώς μπορεί να φτάσει η ομάδα στον τελικό. Κόντρα στον Παναθηναϊκό ο δρόμος είναι διπλός: αποσύνδεση του ντέρμπι από τον τελικό, αλλά με στόχο να παραμείνει ανταγωνιστικός.

Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό σε ατομικό επίπεδο παικτών, το οποίο δίνει παράσημο στην αντιμετώπισή τους από τους παίκτες του Άρη…

Με μία τόνωση της αυτοπεποίθησης στα εναπομείναντα παιχνίδια , θα υπάρχει μια μάδα για να βασιστούν όλοι, ότι μπορεί να κατακτήσει τίτλο. Χρειάζεται δουλειά και ψυχολογία. Τέτοια αποτελέσματα και εμφανίσεις βοηθάνε τα μέγιστα.

“Επίσης θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως ήταν και το προηγούμενο με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ καλός ο αντίπαλος. Θα πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν συνδέεται με τον τελικό, πάντως, και αυτό το παιχνίδι”, όπως σχολίασε ο Άκης Μάντζιος.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης από τη μια αποσυνδέει τον αυριανό αγώνα από τον τελικό, αλλά την ίδια ώρα δεν μπορεί παρά να είναι ανταγωνιστικός. Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται να τα δώσουν όλα γι αυτό το παιχνίδι, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα…

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης οφείλει στον εαυτό του πρώτα από όλους να είναι ανταγωνιστικός! Τα καλύτερα έρχονται…

To Top