ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Απαλλαγή από το καλοκαίρι δυο οικονομικών… φορτίων με Ζερβίνιο και Χαΐροβιτς

Ο Άρης βρήκε τρόπο να αποδεσμευτεί από έναν χρόνο των ακριβών συμβολαίων των Ιζέτ Χαΐροβιτς και Ζερβίνιο, καθώς ήρθε χθες σε συμφωνία με τους δύο ποδοσφαιριστές για τη λύση της συνεργασίας τους στο τέλος της φετινής σεζόν και όχι το καλοκαίρι του 2024, όπως προβλεπόταν.

Ο Χαΐροβιτς, ο οποίος πέρασε σχεδόν απαρατήρητος, όντας ένας από τους παίκτες που μπαίνουν στις πλέον αποτυχημένες επιλογές του Άρη τα τελευταία χρόνια. Ο Ζερβίνιο ήρθε ως ένα μεγάλο όνομα που έψαχνε την… επανεκκίνηση του, αλλά αποδείχθηκε μεγάλη η απόσταση από τη θεωρία στην πράξη.

Μετά από την χθεσιβή εξέλιξη τα συμβόλαια των δυο παικτών θα λήξουν το προσεχές καλοκαίρι και όχι του 2024, όπως προβλεπόταν, με αποτέλεσμα η ΠΑΕ να γλιτώσει ένα σεβαστό ποσό. Απαλλάχθηκε από δυο σημαντικά οικονομικά φορτίων που τις δίνουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσει ένα χρηματικό κεφάλαιο για την ενίσχυσή της.

Υπενθυμίζεται ότι η συμφωνία επιτεύχθηκε πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό, χάρη στις ενέργειες του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ, Αγησίλαου Τουμαζάτου, ο οποίος μιλούσε για πολύ καιρό με την πλευρά των δυο παικτών, έχοντας σκληρές διαπραγματεύσεις μαζί τους.

To Top