“Απαράδεκτη η κόκκινη στον Πουλίδο”

Την δική τους οπτική γωνία έδωσαν για την διαιτησία του Βοσκάκη στο παιχνίδι Βέροια-Άρης οι Κώστας Ακρίδας και Ηρακλής Τσίκινης. Χαρακτήρισαν απαράδεκτη την κόκκινη στον Πουλίδο ενώ και ο δεύτερος βοηθός υπέδειξε λανθασμένα δύο οφσάιντ στους κιτρινόμαυρους!

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus
Αναλυτικά τα λόγια τους στο Soccerplus.gr:

Ακρίδας:

Λυπάμαι για τον Βοσκάκη που δεν είχε την προσωπικότητα να κρατήσει ένα εύκολο ματς ήταν καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα εκνευρισμένος, οι διαιτητές πρέπει να πηγαίνουν νηφάλιοι. Στο ματς ο Κρητικός ρέφερι έδωσε λανθασμένα δύο κόκκινες στους παίκτες του Αρη, ενώ ειδικά αυτή του Πουλίδο ήταν απαράδεκτη.  Γενικότερα παραπέμπουμε τον Βοσκάκη και τον δεύτερο βοηθό που υπέδειξε δύο ανύπαρκτα οφσαιντ στον Αρη.

Τσίκινης:

Και οι δύο ο κόκκινες στον Οικονομοπουλο 93΄ και στον Πουλίδο ήταν λάθος ειδικά η δεύτερη ήταν απαράδεκτη, δεν έδωσε πέναλτι υπερ του Αρη, στον πειθαρχικό έλεγχο δεν πήγε καλά. Γενικότερα ο ρέφερι είχε εκνευριστεί και έδειξε τάσεις εκδικητικότητας στους παίκτες του Αρη. “Παραπέμπουμε” τον Βοσκάκη και τον δεύτερο βοηθό που συμείωσε δύο άνυπάρτκα οφσαιντ στον Αρη.

 

To Top