Απλά τα πράγματα: Νίκη με κάθε τρόπο στο Παλέ (17.00) και κόντρα στα προβλήματα!

Την όγδοη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα θέλει να πετύχει σήμερα (17.00) ο Άρης στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, ώστε να δώσει αξία στη νίκη επί του Ηλυσιακού πριν από 10 μέρες. Το παιχνίδι μπορεί να φαίνεται, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολο, γιατί ο Πανελευσινιακός αν και ουραγός, έχει χάσει τα περισσότερα παιχνίδια του στο φινάλε, παλεύοντας μέχρις τέλους.

Ουδείς από τον Άρη έχει… δικαίωμα να υποτιμήσει τον Πανελευσινιακό, γιατί αυτά τα παιχνίδια που είναι που κρύβουν “παγίδες” και προκαλούν ζημιές. Αν προσθέσει κανείς ότι ο Άρης θα έχει σήμερα σοβαρό πρόβλημα μέσα στη ρακέτα, καθώς θα απουσιάσουν οι τραυματίες Ζήσης Σαρικόπουλος, Ευθύμης Τσακαλέρης και ο Κώστας Χαρίσης θα παίξει με πρόβλημα στην μέση, αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι το παιχνίδι χρειάζεται τεράστια προσοχή.

Αυτό το γνωρίζει ο Βαγγέλης Αγγέλου καλύτερα από τον καθένα και είναι βέβαιο ότι έχουν επισημανθεί όλα τα παραπάνω στους παίκτες, που αν παίξουν την άμυνα που συνήθως παίζουν, τότε θα έχουν βάλει τις βάσεις για την όγδοη νίκη.

Στόχος του Άρη είναι να κερδίσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του με τις ομάδες που είναι στην ίδια ή χειρότερη βαθμολογική θέση (Πανελευσινιακός, Απόλλων Πατρών, ΚΑΟΔ, Καβάλα), εννοείται ότι θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Παλέ και από εκεί και πέρα θα χρειαστεί μία ή δύο νίκες μακριά από το Αλεξάνδρειο για να φτάσει σε έναν αριθμό νικών που συνήθως δίνουν την 6η θέση.

 

To Top