Δέκα αγώνες χωρίς πλήρες ρόστερ συμπληρώνει σήμερα ο Άρης

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν έχουν αφήσει τον Άρη να παίξει πλήρης από την 8η αγωνιστική. Συμπληρώνονται σήμερα – με τις απουσίες των Σαρικόπουλου, Τσακαλέρη – δέκα αγώνες στους οποίους ο Άρης παίζει με ελλειπές ρόστερ κι αν αναλογιστεί κανείς ότι ούτως ή άλλως το ρόστερ φέτος είναι “ειδικών συνθηκών” μπορεί να αντιληφθεί την προσπάθεια που γίνεται από παίκτες και τεχνική ηγεσία.

Στους 10 τελευταίους αγώνες ο Άρης παίζει μονίμως με τουλάχιστον έναν παίκτη μείον από το ρόστερ λόγω τραυματισμών, ενώ αν προσθέσει κανείς ότι Βεργίνης και Χαντ ήρθαν μετά τη πρεμιέρα, αντιλαμβάνεται πως σχεδόν σε κανέναν αγώνα ο Άρης δεν έχει παίξει πλήρης.

Σε μια ομάδα που έχει μόλις δύο ξένους και δεν μπορεί να προχωρήσει σε αλλαγές παικτών, αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι οι ισορροπίες είναι λεπτές και απαιτείται σωστή διαχείριση. Το ευτύχημα είναι πως στην πορεία έχουν “βγει” παίκτες και έχουν δώσει λύσεις όπως ο Σπύρος Μούρτος ή ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, που δεν υπολογίζονταν στην αρχή της χρονιάς να έχουν τον ρόλο που έχουν αποκτήσει πλέον.

To Top