Απογοήτευσε η Κ-17 στο Αγρίνιο

Βαριά ήττα με 5-0 υπέστη η ομάδα Κ-17 του Άρη στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της κατηγορίας της. Οι «κίτρινοι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου, ειδικά στο α’ ημίχρονο, στο οποίο δέχθηκαν τέσσερα από τα πέντε γκολ.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Κωστόπουλος στο 14′ και τον μιμήθηκε ο Χανταγιάς στο 23′. Λίγο αργότερα, στο 26′, ο Κωνσταντόπουλος ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, μετά από χέρι του Μπιμπισίδη, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 3-0. Στο 43′ με εκτέλεση φάουλ ο Βασιλάρης πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του Αγρινίου, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Βασιλάρης στο 86′.

Οι συνθέσεις:
Παναιτωλικός: Τηλεμάχου, Δημουλάς, Κωσταντόπουλος, Τόσκα, Παλιάτσας, Κατσάρας, Χαντακιάς, Κωστόπουλος, Κολοκοτρώνης, Βασιλάρης, Γιαχαλής.
Άρης: Μαντής (44′ Μαντζάρης), Κιβρακίδης, Ανδρεάδης (30′ Μήτρου), Μπιμπισίδης, Γράμπης (67′ Μαρινόπουλος), Βαλαής, Λεμονής, Πασχαλίδης, Ζήσης (57′ Βασιλούδης), Βαρότσης (26′ Αλταλίκης), Ιγνατίδης.

Τάσος Θέος: «Ήταν σαν να μην ήμασταν στο γήπεδο…»

Μετά τη λήξη, ο τεχνικός του Άρη, Τάσος Θέος, επισήμανε την ανάγκη να συνέλθουν άμεσα οι νεαροί παίκτες του και να δείξουν άλλο πρόσωπο στην συνέχεια: «Μπορούμε να βρούμε πολλές δικαιολογίες αλλά δεν μετρούν για εμάς. Πρέπει να καταλάβουμε ποια φανέλα φοράμε και να συνέλθουμε γρήγορα. Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς. Πρέπει να δείξουμε άμεσα άλλο πρόσωπο, αλλιώς δεν πρέπει να είμαστε σε αυτή τη ομάδα που λέγεται Άρης. Φέτος πήραμε παιδιά από τις ακαδημίες, τα οποία υποτίθεται ότι ξέρουν σε ποια ομάδα βρίσκονται. Δεν είδα, όμως, τίποτα σήμερα. Ήταν σαν να μην ήμασταν στο γήπεδο…».

To Top