ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απογοήτευση στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Μαυριτανίας!

Μπορεί στον Άρη να χαίρονται με τον αποκλεισμό της Μαυριτανίας και την αναμενόμενη επιστροφή του Καμαρά, αλλά στην αντίστοιχη … ΕΠΟ της Μαυριτανίας έχει πέσει πολύ «κράξιμο» για το αποτέλεσμα με την Τυνησία!

Χαρακτηριστικές ήταν οι αντιδράσεις της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, που δείχνουν και το κλίμα που επικρατεί. Μετά το τέλος του ματς, έγινε η εξής ανάρτηση: “Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις ένα τέτοιο χάλι… η απογοήτευση είναι ολοκληρωτική!”.

Στη συνέχεια βγήκε και ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής: «Η Μαυριτανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τη λύπη της για τον αποκλεισμό από το πρώτου σκέλος του CAF Cup of Nations – Καμερούν 2021, αν και ελπίζαμε ότι η δεύτερη σερί παρουσία μας θα ήταν καλύτερη από την πρώτη.

Παρά την κατάσταση αυτή, η ομοσπονδία θα ήθελε να ζητήσει συγγνώμη από το αξιότιμο κοινό της Μαυριτανίας για το κακό πρόσωπο που έδειξε η εθνική μας ομάδα σε αυτό το τουρνουά, εκφράζοντας την κατανόησή της για το πόσο απογοητευμένη και θλιμμένη είναι.

Η ομοσπονδία θα ήθελε επίσης να επιβεβαιώσει ότι αυτά τα αποτελέσματα έρχονται σε αντίθεση με τα προσδοκόμενα, ειδικά από τη στιγμή που η ομοσπονδία έκανε τα αδύνατα δυνατά για να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα προετοιμασίας για αυτό το τουρνουά, υποστηριζόμενη από το κράτος”.

 

To Top