ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η ενημέρωση της ΚΑΕ για τα εισιτήρια με τον Απόλλωνα Πάτρας

Σε ενημέρωση προς το φίλαθλο κοινό για τα εισιτήρια με τον Απόλλωνα Πάτρας και τι ισχύει προχώρησε η ΚΑΕ.

Πιο αναλυτικά…”Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι για τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League με τον Απόλλωνα Πάτρας OSCAR, το Σάββατο 22/01 (17:00) στο «Nick Galis Hall», θα εκδοθεί πολύ περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων.

Το υγειονομικό πρωτόκολλο ορίζει μάξιμουμ χωρητικότητα 10% στα γήπεδα. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ έχει μεγάλο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας, ο οποίος αγγίζει τα 1.500 και οι ανάγκες δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν, με δεδομένο ότι από τα ήδη λίγα εισιτήρια, αφαιρούνται οι προσκλήσεις που δικαιούνται ο ΕΣΑΚΕ και η φιλοξενούμενη ομάδα.

Έτσι, τα εισιτήρια διαρκείας δε θα ισχύσουν για την προσεχή αναμέτρηση, πλην των Court Side, των Platinum και των Gold, την πλειοψηφία των οποίων κατέχουν, έτσι κι αλλιώς, χορηγοί και υποστηρικτές της ΚΑΕ. Για τις υπόλοιπες θέσεις, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα βγάλει στην κυκλοφορία την Τρίτη 18/01 έναν πολύ περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων, τα οποία θα κοστίζουν 15 ευρώ έκαστο και συν τοις άλλοις, θα βοηθήσουν ώστε ώστε να καλυφθεί τουλάχιστον ένα μέρος από τα έξοδα της αναμέτρησης.

Η κατάσταση που βιώνει όλη η Ελλάδα είναι πολύ δύσκολη. Ο κόσμος του ΑΡΗ στηρίζει μαζικά την ομάδα κι αυτό φαίνεται από τον αριθμό διαρκείας που έχει διατεθεί. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ δε θέλει να κάνει διαχωρισμό στους φιλάθλους κι αυτός είναι ο βασικός λόγος που ορίζει απλό εισιτήριο για τις εναπομείνασες επιτρεπόμενες θέσεις. Όλα αυτά, με την ελπίδα ότι θα υπάρξει ύφεση των κρουσμάτων του Covid-19 και το «Nick Galis Hall» θα έχει σύντομα τη γνωστή του εικόνα.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται ηλεκτρονικά μέσω της Viva και από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ (11:00 – 19:00), από το πρωί της Τρίτης 18/01″.

To Top