Απογοητευμένος ο Κουστένης μίλησε για τον Άρη και το Αλεξάνδρειο

Ο Τζίμης Κουστένης δεν είχε να πει και πολλά μετά τον αγώνα. Παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Άρη, έδωσε συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Αγγέλου για την δουλειά που κάνει στους κίτρινους και ασχολείται ήδη με το… Ρέθυμνο, επόμενο αντίπαλο του Περιστερίου.

Ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας τόνισε πως “δεν έχουμε να πούμε και πολλά πράγματα. Ο Άρης επέβαλλε τον ρυθμό του από την αρχή, εμείς προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για δυόμιση δεκάλεπτα, αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα άλλο. Ο Άρης πέτυχε 18 πόντους από αιφνιδιασμούς.

Στο Αλεξάνδρειο για να είσαι ανταγωνιστικός πρέπει και να υπερβάλλεις εαυτό και να έχεις συγκεκριμένα στάνταρ απόδοσης. Εμείς δεν τα καταφέραμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς Αγγέλου για τη δουλειά που έχει κάνει, εμείς πλέον επικεντρωνόμαστε στο Ρέθυμνο”.

Ο Χρήστος Λάκκας τόνισε: “Εξαρχής γνωρίζαμε ότι είχαμε δύσκολο παιχνίδι, δνε μπήκαμε ποτέ στο ρυθμό του αγώνα και το πληρώσαμε. Συγκεντρωνόμαστε πλέον στο επόμενο εντός έδρας ματς που είναι πολύ σημαντικό για μας”.

 

To Top