Τι είπε ο Αμερικάνος: Ποιος Χαντ; Η ομαδική δουλειά τα κάνει όλα!

Ο Άρης πέτυχε την πρώτη του νίκη για το 2013 με τον Τζέρεμι Χαντ να έρχεται από τον πάγκο και να αναπληρώνει επάξια το κενό του Μιχάλη Πελεκάνου που δημιουργήθηκε στην θέση «3».

Ο 29χρονος γκαρντ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, συνέβαλλε τα μέγιστα στη νίκη των κίτρινων όμως σύμφωνα με τον ίδιο σημασία έχει η αγωνιστική άνοδος που παρουσιάζει η ομάδα του το τελευταίο διάστημα. «Σήμερα ήμουν εγώ αυτός που σκόραρε κάποια πόντους όμως αυτό έγινε μέσα από την ομαδική δουλειά και την βοήθεια των συμπαικτών μου» ήταν το πρώτο σχόλιο του απόφοιτου του Μέμφις που στην συνέχεια τόνισε:

«Μέρα με τη μέρα νιώθω καλύτερα και πιο άνετα με τους συμπαίκτες μου. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε όμως έχουμε πολλά περιθώρια βελτιώσεις και καθημερινά προσθέτουμε καινούργια στοιχεία στο παιχνίδι μας».

Ο αμερικανός παίκτης αναφέρθηκε και στο κλειδί της σημερινής επιτυχίας του Άρη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το κλειδί της σημερινής νίκης αλλά και της αγωνιστικής ανόδου της ομάδας είναι ότι δουλεύουμε όλα τα παιδιά σκληρά στις προπονήσεις δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα με την Καβάλα που είναι εκτός έδρας και θα πρέπει να παίξουμε το ίδιο καλά με σήμερα για να πάρουμε ακόμα μία νίκη».

To Top