ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Από τον Χαντ στον Μπελ λόγω… απαγορευτικού

Με την παραμονή του στον Άρη ο Γκάρι Μπελ έγινε ο έκτος Αμερικανός στην ιστορία της ομάδας που ανανεώνει για τουλάχιστον δεύτερη σεζόν.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αποτελεί όχι συχνό φαινόμενο στο ελληνικό πρωτάθλημα μια ομάδα να διατηρεί έναν Αμερικανό παίκτη στο ρόστερ της για παραπάνω από μία σεζόν.

Εν μέσω σημαντικών οικονομικών προβλημάτων, αλλά και λόγω του απαγορευτικού των μεταγραφών, ο Άρης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Γκάρι Μπελ, ο οποίος έγινε ο έκτος Αμερικανός παίκτης στην ιστορία της ομάδας που παραμένει για τουλάχιστον δεύτερη σεζόν στην ομάδα.

Ο αμέσως προηγούμενος ήταν ο Τζέρεμι Χαντ, ο οποίος είχε παραμείνει στους «κιτρινόμαυρους» λόγω της ίδιας συνθήκης, του απαγορευτικού μεταγραφών. Ήταν η περίοδος 2012-14 με προπονητή και εκείνο το διάστημα τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Οι υπόλοιποι τέσσερις Αμερικανοί που είχε κρατήσει νωρίτερα ο Άρης ήταν οι Τέρελ Καστλ (2004-08), Τζερεμάια Μάσεϊ (2006-08), Μάικλ Γουίλκινσον (2005-07) και Ράιαν Στακ (2002-06).

To Top