ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Φάκελος”-Διαμαντόπουλος: Από την Καλαμαριά και τον Ουζουνίδη μέχρι το Αίγιο και το Χαριλάου!

Ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, το στέλεχος που θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στον Πάκο Ερέρα και τον Θόδωρο Καρυπίδη. Η πορεία του στο ποδόσφαιρο έχει αρκετή προϊστορία και μέσω του Άρη ετοιμάζεται να κερδίσει το δικό του στοίχημα στον χώρο…

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο Διαμαντόπουλος είναι γεννημένος στην Θεσσαλονίκη, Καλαμαριώτης, επί σειρά ετών μάνατζερ ποδοσφαιριστών. Ξεκίνησε να ασχολείται με τον ρόλο του μάνατζερ ως συνεργάτης του γνωστού Έλληνα ατζέντη, Γιάννη Ευαγγελόπουλου. Ήταν στο γραφείο του, έτρεξε και ολοκλήρωσε πολλές μεταγραφικές υποθέσεις και από εκεί άρχισαν τα πρώτα εύσημα για τη δουλειά του. Όπως αναφέρουν οι γνώστες του ποδοσφαίρου θεωρούταν ο άνθρωπος των δύσκολων deals.

Όπως αναφέρει το to10.gr: “Ωστόσο η συνεργασία του Διαμαντόπουλου με τον Ευαγγελόπουλο ολοκληρώθηκε με όχι και τον καλύτερο δυνατό τρόπο, λίγο μετά το ναυάγιο στις συζητήσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη με τον Ολυμπιακό. Ο Διαμαντόπουλος τράβηξε τον δικό του δρόμο και ξεκίνησε να κάνει δουλειές μόνος του. Ο Ουζουνίδης φωτογραφήθηκε με τον Μπρούνο Τσιρίλο (σ.σ επίσης συνεργάτης του Ευαγγελόπουλου και νυν μάνατζερ του Ντιγκινί), αλλά οι δυο τους δεν έκοψαν ποτέ επαφές. Αντίθετα, η φιλία Ουζουνίδη – Διαμαντόπουλου γινόταν μέρα με τη μέρα όλο και πιο δυνατή”.

Στη συνέχεια, ο νυν αθλητικός διευθυντής του Άρη ανέπτυξε αγαστές σχέσεις με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και πριν φύγει ο Νίκος Λυμπερόπουλος από τον Παναθηναϊκό, ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος ήταν ο άνθρωπος του Μαρίνου Ουζουνίδης. Έτσι τον αποκαλούσαν οι περισσότεροι εντός Παναθηναϊκού. Έτσι τον αντιμετώπιζε και ο Τύπος. Ως τον πλέον έμπιστο του Ουζουνίδη. Ως τον άνθρωπο που δεν ήταν απλός ο εκπρόσωπος του Έλληνα προπονητή, αλλά κάτι πολύ περισσότερο.

Σύμφωνα με μια παρουσίαση-ανάλυση του ίδιου σάιτ για τον Διαμαντόπουλο: “Από τη μέρα που ο Λυμπερόπουλος αποχώρησε από το Κορωπί και τον Παναθηναϊκό με προορισμό την ΑΕΚ, ο Διαμαντόπουλος δεν άργησε να αναρριχηθεί στον άνθρωπο που κινούσε τα νήματα, κυρίως στα μεταγραφικά. Έκανε επαφές με την Αλ Αχλί για τον Μπεργκ, ανέβασε την τιμή του Ζέκα για την πώληση στην Κοπεγχάγη, έκανε επαφές και με συλλόγους και με ποδοσφαιριστές για να κλείσει τα deals που του είχε ζητήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Παναθηναϊκό άτυπα, μέχρι που ο Γιάννης Αλαφούζος (πριν προχωρήσει στη δήλωση αποχώρησης), τον έκανε και επίσημα, υπογράφοντας μάλιστα συμβόλαιο μαζί του.

Επίσης, ο Διαμαντόπουλος είχε ασχοληθεί για μια περίοδο με την Καλαμαριά, ενώ έχει υπάρξει μέλος της Καβάλας, όταν η τελευταία βρισκόταν στη μεγάλη κατηγορία και μάλιστα έκανε και καλή πορεία σε αυτή. Ήταν μέλος και της διοίκησης, την ώρα που ασχολούταν και με το αγωνιστικό τμήμα.

Τέλος πέρσι, συνεργάστηκε με τον Παναιγιάλειο, με τον Αντώνη Ρέλλα. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Παναιγιάλειου τόνισε πριν δυο μέρες χαρακτηριστικά στο Yellow Radio 92,8: “Είναι ένα νέο παιδί που έχει σπουδάσει το ποδοσφαιρικό μάνατζμεντ. Έχει φρέσκες ιδέες και αν η συμφωνία που θα κάνει με τον Άρη είναι καλή, οι ρόλοι είναι διακριτοί και η διοίκηση του αφήσει χώρο και χρόνο θεωρώ ότι μπορεί να πετύχει. Εννοώ ξεκάθαρα ότι αυτό το πόστο που θα του ανατεθεί να τον αφήσουν να δουλέψει.

Όταν ήταν εδώ μου είχε πολλές νέες και φρέσκες ιδέες είδα πως πραγματικά είναι το ποδόσφαιρο, δώσαμε χώρο σαν διοίκηση ακολουθώντας το πλάνο του σε πολλά νέα παιδιά που είχαν αξία. Έχει ικανότητες σε όλα τα επίπεδα. Γνωρίζει πράγματα και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για το πως οργανώνεται μία ομάδα και στο εμπορικό κομμάτι. Αυτά δεν γίνεται να τα γνωρίζει μία διοίκηση πρέπει να είναι τα κατάλληλα άτομα και στις κατάλληλες θέσεις. Πρόταση του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου ήταν η επιστροφή του Σπανού στο Αίγιο μετά την αποχώρηση του από τον Απόλλων. Με εξέπληξε η πρόταση του και ειλικρινά με πρόλαβε”.

To Top