ΑΠΟΕΛ καλεί Λαζαρίδη!

Την πεπατημένη των περασμένων ετών θα ακολουθήσει ο ΑΠΟΕΛ για την ενίσχυση του ρόστερ του. Ποια είναι αυτή; Η απόκτηση έμπειρων Ελλήνων παικτών και προς αυτή την κατεύθυνση οι Κύπριοι έχουν στοχεύσει τον Νίκο Λαζαρίδη, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται με τον Άρη!

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από τη Μεγαλόνησο, ο ΑΠΟΕΛ, παρότι έχει εκατομμύρια ευρώ έσοδα από τη συμμετοχή του έως και την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν πρόκειται να αλλάξει στρατηγική. Θα προσπαθήσει να φέρει παίκτες έμπειρους και ικανούς από το ελληνικό πρωτάθλημα και “γλυκοκοιτάζει” την περίπτωση του Νίκου Λαζαρίδη.

Ο αρχηγός του Άρη έκανε το… αγροτικό του στον Αστέρα Τρίπολης, απέδειξε την διετία του στον Άρη ότι μπορεί να ανταποκριθεί στο υψηλό επίπεδο, ειδικά την περσινή χρονιά όταν και αγωνίστηκε και στο Γιουρόπα Λιγκ και δεν αποκλείεται η σκέψη ή το ενδιαφέρον των Κύπριων προς το πρόσωπό του να μετουσιωθεί σε πρόταση… Στην Κύπρο, πάντως, θεωρούν βέβαιο, ότι ο ΑΠΟΕΛ μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στο Τσάμπιονς λιγκ θα μπει δυνατά στο θέμα Λαζαρίδη.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Λαζαρίδη λήγει τον Ιούνιο που μας έρχεται, ο αρχηγός του Άρη έχει εκφράσει στο φιλικό του περιβάλλον την επιθυμία του να συνεχίσει στους κίτρινους, αν και την ίδια ώρα, δεν έχει γίνει καμία συζήτηση σε επίσημο επίπεδο για ανανέωση της συνεργασίας.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top