Αποκάλυψη Ιμπραΐμοβιτς: «Ο Ροναλντίνιο με πήρε στη Μίλαν»

Σε μία αποκάλυψη για τη μεταγραφή του στη Μίλαν μίλησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, λέγοντας πως ο Ροναλντίνιο ήταν αυτός που του είπε να πάει στους «ροσονέρι», μετά από ένα ματς που έπαιξαν αντίπαλοι.

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών. Ο διάσημος Σουηδός, αποχώρησε από την ενεργό δράση τον περασμένο Ιούνιο σε ηλικία 41 ετών και μπροστά σ΄ένα κατάμεστο «Σαν Σίρο».

Η 20ετής καριέρα του «Ιμπρα» στο κορυφαίο επίπεδο, ήταν γεμάτη από εντυπωσιακά και εκπληκτικά γκολ, όπως και οι ιστορίες που έχει να θυμάται. Μία απ΄ αυτές, αποκάλυψε μιλώντας σε εκδήλωση της «Gazzetta dello Sport» που έγινε στο Τρέντο.

Ερωτηθείς για την καθυστερημένη αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα, ο Σκανδιναβός «γίγαντας» έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την μεταγραφή του στην Μίλαν:

«Δεν ήταν εύκολη περίοδος για εμένα στην Μπαρτσελόνα, αφού ο προπονητής (σ.σ. Πεπ Γκουαρντιόλα) ήθελε να με πουλήσει πάση θυσία. Παίξαμε εναντίον της Μίλαν και ο Ροναλντίνιο μου είπε: «Μετά τον αγώνα, έλα μαζί μας». Τότε ήλθε στο σπίτι μας ο Γκαλιάνι, προκειμένου να με πείσει. Είχα καλές σχέσεις με τον Μπερλουσκόνι, μου έδωσε την ευκαιρία να χαμογελάσω ξανά».

 

To Top