Το Βαλένθια – Μακάμπι κηρύχθηκε αγώνας υψηλού κινδύνου στην Ισπανία!

Οι αρχές στο Ισραήλ τέθηκαν σε εγρήγορση το βράδυ της Δευτέρας αφού ήχησαν ξανά σειρήνες στο Τελ Αβίβ, στην Ιερουσαλήμ και σε άλλες πόλεις. Την ίδια στιγμή, οι Παλαστίνιοι πλήττονται από τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς των Ισραηλινών και η ένταση αυξάνεται επικίνδυνα στη Μέση Ανατολή.

Σε ό,τι αφορά τη Μακάμπι και τις υποχρεώσεις της στη EuroLeague, ο αγώνας με την Αρμάνι ορίστηκε σε νέα ημερομηνία (31/10) ενώ η αναμέτρηση με τη Βαλένθια για την τρίτη αγωνιστική της regular season θα διεξαχθεί στην Ισπανία και όχι στο Τελ Αβίβ. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τετάρτη 18/10 και όπως αναφέρει το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων, έχει κηρυχθεί υψηλού κινδύνου από την επιτροπή κατά της βίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα τοποθετηθούν ειδικές συσκευές ασφαλείας στο γήπεδο ενώ προβλέπονται αυστηροί έλεγχοι κατά την είσοδο των φιλάθλων στο Fonteta. Η Μακάμπι θα ταξιδέψει με ιδιωτική πτήση από την Κύπρο στη Βαλένθια την Τρίτη 17/10 έχοντας ενισχυμένη ομάδα ασφαλείας και θα προπονηθεί στο γήπεδο του αγώνα το πρωί της Τετάρτης.

To Top