Αποκάλυψη PRESSARIS: Εμπλοκή στο θέμα Κόκε! Επιστρέφει στη Μαδρίτη

Το PRESSARIS είχε αποκαλύψει το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Σέρχιο Κόκε στον Άρη! Ο Κόκε ήρθε στην Ελλάδα, παρακολούθησε αγώνες του Άρη, αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του PRESSARIS δεν πρόκειται -τουλάχιστον στην παρούσα φάση- να φορέσει και πάλι την κίτρινη φανέλα!

Πληροφορίες από την πλευρά του Ισπανού επιθετικού αναφέρουν πως τελικώς δεν θα επιστρέψει στον Άρη την παρούσα χρονική στιγμή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως παρά τις πολύωρες διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της ομάδας, δεν επιτεύχθηκε οριστική συμφωνία (πέρα από την αρχική προφορική…) και έτσι ο πρώην αρχηγός των κίτρινων επιστρέφει στη Μαδρίτη και ενσωματώνεται στις προπονήσεις της Ράγιο Βαγεκάνο, η οποία του είχε δώσει άδεια να απέχει από τις υποχρεώσεις ώστε να βρει άλλη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Κόκε έφτασε στην Αθήνα την περασμένη Πέμπτη, έμεινε μέχρι και την Κυριακή το βράδυ, παρακολουθώντας από το γήπεδο του Περιστερίου τα δυο παιχνίδια με τον Ατρόμητο και από τα ξημερώματα της Δευτέρας είναι στη Θεσσαλονίκη, φτάνοντας με την τελευταία πτήση από την πρωτεύουσα… Όμως τα πράγματα παίρνουν διαφορετική τροπή.

Δεν έχουν γίνει ακόμα επίσημα γνωστοί οι λόγοι που Άρης και Κόκε δεν μπόρεσαν να βρουν τη «χρυσή τομή», όμως είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως δεν θα συνεργαστούν τη δεδομένη χρονική στιγμή. Και είναι προφανές ότι δεν βρέθηκε «σημείο επαφής», «κοινή γλώσσα» στο οικονομικό, ειδικά σε ότι αφορά τις επιταγές των 600.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν η ΠΑΕ Άρης από την αποχώρηση του Ισπανού πέρσι τον Απρίλιο.

Μάλιστα ο Κόκε αναχωρεί το πρωί με προορισμό τη Μαδρίτη και άγνωστο αν θα παραμείνει ή όχι στη Ράγιο Βαγεκάνο. Το δεδομένο είναι ότι το κεφάλαιο Κόκε δεν κλείνει για τους κίτρινους, αφού αμφότερες πλευρές επιθυμούν τη συνεργασία. Ίσως τελικά να μην ήταν κατάλληλες οι συνθήκες την δεδομένη στιγμή…

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης στη συνέντευξη που έδωσε σήμερα το μεσημέρι στο επίσημο ραδιόφωνο της ομάδας ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι οι δύο πλευρές δεν είχαν ολοκληρωτικά συμφωνήσει. «Όπως είπαμε και στη συνέντευξη τύπου, είναι κάποια θέματα διαδικαστικά και γραφειοκρατικά. Μπορεί να είναι και τυπικά ή ουσίας που έχουν να κάνουν με το πότε θα γίνει αυτό και με ποιες προϋποθέσεις. Είμαστε σε ένα στάδιο συζητήσεων που δεν είναι εύκολο, όχι για το οικονομικό, αλλά επειδή αφορά θέματα που έχουν να κάνουν με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Πιστεύουμε πως αγωνιστικά μπορεί να προσφέρει. έρχεται σε ένα γνώριμο περιβάλλον, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Υπάρχει η πεποίθηση ότι μπορεί να προσφέρει, αλλά πρώτα πρέπει να ταιριάξουμε κάποιες παραμέτρους», είπε το μεσημέρι στον «ΑΡΗΣ FM».

To Top