Δημοσκόπηση PRESSARIS: Πού οφείλονται τα συνεχή διαιτητικά λάθη σε βάρος του Άρη;

Πάμπολλοι χαμένοι βαθμοί, αλλεπάλληλες άδικες αποβολές και προκλητικά «σφυρίγματα» σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Η στάση των διαιτητών απέναντι στον Άρη, τη φετινή σεζόν, είναι τουλάχιστον εξοργιστική και ήδη έχει στοιχίσει πολύ ακριβά στην ομάδα. Για ποιο λόγο, όμως, συμβαίνει αυτό; Η νέα δημοσκόπηση του PRESSARIS ζητά τη δική σας άποψη, στο ερώτημα «Πού οφείλονται τα συνεχή διαιτητικά λάθη σε βάρος του Άρη;»

Τα αίσχη του Μιχάλη Κουκουλάκη στο Περιστέρι και αφού είχαν προηγηθεί τα αντίστοιχα «κατορθώματα» του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ίδιο γήπεδο τρεις μέρες νωρίτερα, έφεραν την ΠΑΕ και τον κόσμο του Άρη στα όριά τους. Πλέον, δεν υπάρχει περιθώριο ανοχής από κανέναν…

Στη νέα δημοσκόπηση, οι επισκέπτες του δικτυακού μας τόπου μπορούν να ψηφίζουν (θα γίνεται δεκτή μόνο μία ψήφος από κάθε σύνδεση ίντερνετ), έχοντας να επιλέξουν μεταξύ των εξής πέντε απαντήσεων στο ερώτημα «Πού οφείλονται τα συνεχή διαιτητικά λάθη σε βάρος του Άρη;»

– Οι διαιτητές δεν έχουν κακή πρόθεση, είναι απλώς ανίκανοι.
– Οι διαιτητές δεν «θέλουν» τον Άρη.
– Η ΚΕΔ και ο Βασσάρας δεν «θέλουν» τον Άρη.
– Το παρασκήνιο και οι αντίπαλοι δεν «θέλουν» τον Άρη.
– Έπρεπε η ΠΑΕ να τους «έκοβε τον αέρα» από την αρχή.

Το ειδικό πεδίο της δημοσκόπησης βρίσκεται χαμηλά στη δεξιά στήλη της αρχικής μας σελίδας. Περιμένουμε και τη δική σας ψήφο!

To Top