Αποκάλυψη PRESSARIS: Κρούση από ΚΜΑ στον πρώην πρόεδρο Δημήτρη Ηλιάδη!

Ο Άρης βαδίζει στην επόμενη μέρα προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα μέτωπο Αρειανών παραγόντων-επιχειρηματιών που θα αναλάβει δράση για την σωτηρία της ομάδας.

Η συνάντηση της Δευτέρας έδειξε ένα δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν οι δυνάμεις της ευρύτερης κιτρινόμαυρης οικογένειας, καθώς «δεν περισσεύει κανείς» σ’ αυτό το εγχείρημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS, η Κοινωνία Μελών βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επαφών με έναν άνθρωπο που έχει εκφράσει βούληση για να συνεισφέρει ουσιαστικά στη νέα τάξη πραγμάτων που διαμορφώνεται. Και δεν είναι άγνωστος στην κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Ηλιάδη, ο οποίος δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια επιχειρηματικά  επι σειρά ετών στο Λος Άντζελες και βρίσκεται μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ για επαγγελματικούς λόγους.

Ο Ηλιάδης ήταν πρόεδρος την περίοδο 1991-92, έχοντας περάσει και από άλλα πόστα της κιτρινόμαυρης ομάδας. Είχε διαδεχθεί στην προεδρία τον Σεραφείμ Δεδέογλου, ενώ αποχώρησε για να παραδώσει την σκυτάλη στον Λάκη Ιωαννίδη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ηλιάδης βλέπει θετικά μια ενδεχόμενη επιστροφή του στα διοικητικά πράγματα του Άρη, εμπλοκή που θα είναι έμπρακτη με την μορφή οικονομικής στήριξης.

Ο πρώην πρόεδρος των κίτρινων φέρεται θετικός στο να στηρίξει αρχικά τον σύλλογο και στη συνέχεια να αναλάβει πιο ουσιαστικό ρόλο μέσω της παρουσίας του σε διοικητικό επίπεδο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ανοιχτή γραμμή με την Θεσσαλονίκη, ενώ έχει προγραμματίσει να βρίσκεται στην Ελλάδα μέχρι τα τέλη του Ιουνίου.

Αυτό που απομένει είναι να δούμε εάν όλα αυτά επιβεβαιωθούν, ή αν  το ενδιαφέρον μείνει απλά σε φιλολογικό επίπεδο.

 

 

 

To Top