«Καυτή ατζέντα»: Λήγει η διορία για Ουμπίντες και Καστίγιο

Δύσκολη μέρα με δυο ανοιχτά θέματα στην «καυτή» ατζέντα της κιτρινόμαυρης διοίκησης. Σήμερα λήγει η διορία που έθεσε ο Χαβιέ Ουμπίντες για να διευθετηθεί το οικονομικό, διαφορετικά οδηγείται στην προσφυγή! Καθοριστική μέρα είναι η σημερινή και για τον Νέρι Καστίγιο.

Και οι δυο υποθέσεις είναι δύσκολες, από τη στιγμή που απαιτείται χρήμα…

1. Όπως είναι γνωστό, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ενημέρωσε – και μάλιστα εγγράφως- την ΠΑΕ για τις προθέσεις του. Ο κορυφαίος παίκτης του Άρη τη χρονιά που πέρασε έχει δώσει διορία-τελεσίγραφο  μέχρι την σήμερα Τετάρτη στη διοίκηση της ΠΑΕ να του καταβάλλει ένα χρηματικό ποσό, να διακανονίσει το υπόλοιπο της οφειλής, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα καταθέσει προσφυγή, με την οποία θα ζητάει και την ελευθερία του.

Στην υπόθεση υπάρχουν δυο λεπτά σημεία. Το πρώτο, έχει να κάνει με δημοσίευμα τουρκικής ιστοσελίδας κάνει λόγο για συμφωνία ανάμεσα στον Άρη (!) και την Ορντούσπορ (πέρα από τα σενάρια για εμπλοκή και του ΑΠΟΕΛ) για τη μεταγραφή του Χαβιέρ Ουμπίντες… Αν και δηλώνουν άγνοια στην Αλκμήνης…

Το δεύτερο ότι ο μάνατζερ του έκανε την περασμένη βδομάδα προσφυγή για διάφορες υποθέσεις με την ΠΑΕ Άρης, κίνηση που έδωσε ένα μήνυμα, ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται ομαλά…

Από την πλευρά του Αντώνη Ζαμπέτα και του Θανάση Αθανασιάδη αναμένεται να δοθεί η διαβεβαίωση ότι θα εισπράξει ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων που έχει λαμβάνειν, με την υπογράμμιση ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων από τους αρειανούς παράγοντες. Το θέμα είναι ποια στάση θα κρατήσει ο Αργεντινός επιθετικός και αν θα φανεί διαλλακτικός, ώστε να υπάρξει… χάπι εντ.

Σε κάθε περίπτωση είναι δεδομένο πόσο σημαντικό είναι να διατηρηθεί στο ρόστερ της ομάδας τη νέα σεζόν ο Ουμπίντες.

2. Στην περίπτωση Νέρι Καστίγιο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Το διαζύγιο ανάμεσα στον Άρη και τον ποδοσφαιριστή είναι δεδομένο. Το θέμα αυτήν τη στιγμή είναι εάν θα είναι… βελούδινο ή αν θα μπει ο Άρης σε μια νέα περιπέτεια προσφυγής, της πιο υψηλής και ασφυκτικής όλων, μια και το συνολικό ποσό μαζί με την ρήτρα αγγίζει τα 2.200.000 ευρώ!

Χθες έληξε η διορία που έθεσε η πλευρά του παίκτη σε ότι αφορά τις οφειλές προς το πρόσωπό του.

Ο Άρης, βάσει της… διορίας, θα έπρεπε να απαντήσει εάν θα προχωρήσει στην άμεση καταβολή των 190.000 ευρώ που αφορούν οφειλές μέχρι 31/12/11 και το υπόλοιπο ποσό να καταβληθεί σε έξι δόσεις (500.000 ευρώ).

Ο Θανάσης Αθανασιάδης μιλώντας τηλεφωνικά με την πλευρά του παίκτη ζήτησε μια παράταση 24 ωρών, προκειμένου να δοθεί μια συγκεκριμένη απάντηση για τον διακανονισμό της οφειλής.

Οι δυο πλευρές θα τα πουν σήμερα Τετάρτη. Με δυο δεδομένα: Το διαζύγιο είναι δεδομένο. Απομένουν οι όροι του…

 

 

To Top