Αποκάλυψη PRESSARIS: Κρούση σε Σταύρο Λαμπριάκο!

Κορυφώνονται οι ζυμώσεις στο διοικητικό πεδίο του Άρη. Πολλές συζητήσεις, πολλές επαφές, η αγωνία στο κατακόρυφο. Ο χρόνος κυλάει σε βάρος του Άρη. Οι τελευταίες πληροφορίες του PRESSARIS αναφέρουν ότι έγινε, ήδη, μια πρώτη κρούση στον Σταύρο Λαμπριάκο, προκειμένου να παίξει ουσιαστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των κίτρινων, ενεργό μέλος της οικογένειας του Άρη το σκέφτεται, αλλά κρατάει κλειστά τα χαρτιά του! Προς το παρόν…

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Όλα τα μέλη των κίτρινων βρίσκονται σε εγρήγορση. Από ΠΑΕ, ΚΜΑ, ΑΣ, βετεράνους, εξωδιοικητικούς παράγοντες προσπαθούν είτε λίγο, είτε πολύ.

Είναι γεγονός ότι οι συνθήκες είναι δύσκολες. Και κάτι παραπάνω. Λύση επιβάλλεται, όχι τώρα, αλλά… χθες. Σε αυτό το τοπίο και με άξονα την αναζήτηση ενός ενωτικού, παναρειανού σχήματος, ρίχθηκε στο… τραπέζι το όνομα του Σταύρου Λαμπριάκου.

Ήδη έγινε μια πρώτη κρούση στον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, ο οποίος δεν έκρυψε ποτέ τα συναισθήματα του για τον σύλλογο, όντας από τους πιο… πιστούς οπαδούς της ομάδας. Με πράξεις και όχι με λόγια.  Του ζητήθηκε να συνταχθεί στην προσπάθεια, με τον δυναμικό και ουσιαστικό τρόπο που γνωρίζει, αλλά και με την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητά του.

Ο 37χρονος πρώην επιθετικός δείχνει κατ’ αρχήν θετικός. Το PRESSARIS αναφέρει την πληροφορία, η οποία δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Κανείς φυσικά δεν γνωρίζει την εξέλιξη του θέματος.

Όλα είναι ανοιχτά και οι επόμενες μέρες θα αποτελέσουν σίγουρα πεδίο δράσης και εξελίξεων

 

To Top