Αποκάλυψη PRESSARIS – Κόκε: «Θα είμαι παρών στο Ατρόμητος – Άρης»

Ο Άρης δίνει σήμερα ίσως τον πιο κρίσιμο αγώνα της φετινής χρονιάς, μέσα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο για το κύπελλο. Μέσα από το σημερινό ματς περνούν ουσιαστικά οι όποιες βλέψεις για διάκριση έχουν οι κίτρινοι. Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο Περιστέρι. Μέσα στους… όλους είναι και ο Σέρχιο Κόκε, ο οποίος αναμένεται να παρακολουθήσει δια ζώσης το παιχνίδι, όπως αποκάλυψε στην Ισπανία, προαναγγέλλοντας συνάντηση με τους ανθρώπους του Άρη! Δεν διαψεύδει η κίτρινη ΠΑΕ!

Σύμφωνα με όσα είπε ο Ισπανός επιθετικός στο στενό του περιβάλλον στην Ισπανία, έχει ήδη ενημερώσει και τους ανθρώπους του Άρη για την άφιξή του στην Ελλάδα στη διάρκεια της σημερινής ημέρας. Ο Κόκε κατά πάσα πιθανότητα θα πετάξει από Μαδρίτη για Αθήνα με προορισμό το γήπεδο του Περιστερίου για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της πρώην ομάδας του (η σέντρα είναι στις 8μ.μ.) και εν συνεχεία να έχει επαφές με τους διοικούντες για να συζητήσουν το ενδεχόμενο επιστροφής του. Την ίδια ώρα, στην Αλκμήνης δεν διαψεύδουν το θέμα…

Ο Κόκε θα βρεθεί στο γήπεδο, όπου πριν μερικά χρόνια είχε “υπογράψει” την πρόκριση του Άρη στην επόμενη φάση του κυπέλλου, ενώ γενικά στο Περιστέρι έχει να επιδείξει καλές εμφανίσεις και γκολ. Παιχνίδια της μοίρας… 

Ο Κόκε έχει πάρει νέα άδεια από τη Ράγιο Βαγεκάνο για να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, έχει ήδη “ενημερώσει” τους οπαδούς του Άρη πως θέλει να γυρίσει και πλέον είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί αυτή την επιστροφή συζητώντας με τη διοίκηση της ΠΑΕ στο ίδιο τραπέζι! Σε αυτή τη συζήτηση, κεντρικό σημείο είναι τα χρήματα που οφείλει ο παίκτης στον Άρη από την εξαγορά του συμβολαίου του (600.000 ευρώ σε δυο επιταγές μέσα στο 2012 και 2013).

Όπως έχουμε επισημάνει και σε πρόσφατο ρεπορτάζ, τα νούμερα που αρχικά ζήτησε ο Κόκε απορρίφθηκαν από τους κίτρινους, γιατί πολύ απλά δεν είναι δυνατό να ανταποκριθούν και να μπουν σε μια μεγάλη οικονομική… περιπέτεια. Εφόσον βρεθεί μια λογική “κοινή γλώσσα” στο οικονομικό και ο Κόκε ανταποκριθεί στα δεδομένα του σημερινού Άρη, τα οποία είναι περιορισμένα, τότε θα ανοίξει ο δρόμος της επιστροφής.

To Top