Αποκάλυψη PRESSARIS: Το δίλημμα του Χαριστέα στο… «μυαλό» του Άγγελου

Ο Άρης έκανε πλέον επίσημη πρόταση στον Άγγελο Χαριστέα. Το ενδιαφέρον πέρασε από τη… φιλολογία σε συγκεκριμένο επίπεδο. Οι κίτρινοι περιμένουν την απάντηση του 32χρονου επιθετικού το συντομότερο δυνατό. Το PRESSARIS σας παρουσιάζει όλα τα δεδομένα. Τη θέση του Άρη και το τι έχει στο… «μυαλό» του ο διεθνής επιθετικός.

Ο Μάκης Κατσαβάκης χει ξεκαθαρίσει ότι στην παρούσα φάση η ομάδα χρειάζεται «έτοιμες λύσεις, ποδοσφαιριστές που θα έχουν εικόνες και εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν θα αποτελέσουν ρίσκα σε αγωνιστικό επίπεδο», διαμορφώνοντας το πλαίσιο που θα κινηθεί μεταγραφικά ο Άρης.

Σε αυτό το πλαίσιο ανήκει ο Χαριστέας. Δεν χρειάζονται συστάσεις ή περιγραφές για το ποιος είναι ποδοσφαιρικά ο 32χρονος επιθετικός. Ο Άρης μέσω του Αλέκου Κατσιαούνη και του Σταύρου Λαμπριάκου του έκαναν γνωστή την πρόταση του Άρη.

Αυτή είναι στα οικονομικά δεδομένα της γενικότερης εποχής και των δυνατοτήτων του συλλόγου. Ο Κατσαβάκης θέλει τον παίκτη, πιστεύει ότι μπορεί να χτίσει πάνω του αρκετά, ειδικά από τη στιγμή που έχει ένα νεανικό υλικό που χρειάζεται, όμως, την πείρα και την εμβέλεια του Χαριστέα. 

Το… μπαλάκι είναι αυτήν τη στιγμή στον διεθνή επιθετικό. Ο ίδιος έχει ένα σημαντικό δίλημμα. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το PRESSARIS, υπάρχουν κάποια σημαντικά δεδομένα στην υπόθεση που θα κρίνουν την τελική απόφαση.

Αυτά είναι:

1. Θέμα οικονομικό δεν τίθεται αυτήν τη στιγμή. Οι γενικότερες και ειδικότερες συγκυρίες ξεπερνούν τα οικονομικά δεδομένα.

2. Ο Χαριστέας σκέφτεται το επόμενο βήμα της καριέρας του ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα και έχοντας ένα σημαντικό ερώτημα να απαντήσει: θα συνεχίσει στην Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη, στο σπίτι του ή θα ακολουθήσει μια πιο σίγουρη για αυτόν πορεία, αυτή του εξωτερικού.

3. Όπως έχει εκμυστηρευτεί ο ίδιος στο στενό του περιβάλλον, θέλει να συζητήσει το θέμα με την οικογένεια του. Δεν θα πάρει καμία βιαστική απόφαση, γι αυτό και δεν απάντησε χθες. Ίσως χρειαστεί ακόμη μια ή δυο μέρες.

4. Ήδη έχει απορρίψει τρεις προτάσεις από το εξωτερικό: Κύπρος, Γερμανία και μια από την Ισπανία! Αυτό είτε σημαίνει κάτι, είτε απλά ερμηνεύεται ότι θέλει να κερδίσει χρόνο για να πάρει τις οριστικές αποφάσεις του.

5. Ξεκαθάρισε στους ανθρώπους του Άρη πως όποια κι αν είναι η απόφαση, είναι διατεθειμένος και πρόθυμος να βοηθήσει τον σύλλογο με κάθε τρόπο, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες γι αυτό…

Μέσα στο τρέχον 48ωρο αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα Χαριστέα. Το “ναι” θα σημάνει μια ιστορική επιστροφή και ένα ουσιαστικό βήμα στην ενίσχυση της ομάδας. Το “όχι” θα γυρίσει σελίδα και θα οδηγήσει τους κίτρινους σε εναλλακτικές λύσεις.

To Top